Waar gaat de Star Wars-serie 'Cassian Andor' eigenlijk over?

Waar de Star Wars-serie 'Cassian Andor' over gaat

Veel was er nog niet bekend over de Star Wars-serie Cassian Andor. Nu is er een synopsis.

Bram de Groot, 25 maart 2020 om 10:09

Dit jaar moet het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+ verschijnen en deze volgt uiteraard op het succesvolle eerste seizoen dat ook de eerste live action Star Wars-serie was. Na seizoen twee komt er ook een serie rond het personage Cassian Andor.
De hoofdrol is voor acteur Diego Luna, die we in 2016 zagen debuteren als het personage in Rogue One: A Star Wars Story. Hieronder een synopsis voor de prequelserie, via The Illuminerdi.


"De Star Wars-serie Cassian Andor volgt de avonturen van rebelspion Cassian Andor tijdens de beginjaren van de rebellie en voorafgaand aan de gebeurtenissen van Rogue One: A Star Wars Story.

Diego Luna vertolkt de rol van Andor, die hij in de film uit 2016 tot leven wekte. De opzwepende spionagethriller verkent verhalen vol spionage en gewaagde missies om hoop te brengen naar een sterrenstelsel dat in de greep van een meedogenloos rijk is."

Lees ook: Nieuwe 'Star Wars'-serie rondom Cassian Andor verloopt stroef

Waarschijnlijk vertraging
De opnames voor Cassian Andor zouden deze zomer starten in Londen. De vraag is of dit gaat lukken gezien de vele productiestops door het coronavirus.

Bron: the illuminerdi

Lees meer over: Star Wars, Diego Luna, The Mandalorian, Alan Tudyk, Cassian Andor, K2SO

Populair nieuws