'Love Is Blind' en 'The Circle' krijgen nieuwe seizoenen op Netflix

Deze Netflix realityseries krijgen nieuw seizoen

Netflix investeert flink in de eigen realityseries door het hernieuwen van een aantal succesvolle formats.

Tom van der Krieke, 26 maart 2020 om 10:51

Netflix maakt bekend dat een aantal van hun zeer populaire realityseries hernieuwd worden voor één of meerdere nieuwe seizoenen. Hiermee beloont Netflix een aantal van hun zeer succesvolle reality formats.
De grote hits Love Is Blind en The Circle krijgen in ieder geval twee nieuwe seizoenen erbij op het streamingplatform. Netflix maakt zelden bekend hoeveel mensen er precies naar een serie kijken, maar Love Is Blind en The Circle leken wereldwijd een grote populariteit te genieten.

Lees ook: 'Love Is Blind' krijgt zo goed als zeker een tweede seizoen

Marie Kondo
Marie Kondo wordt ook beloond voor haar populariteit. De opruimgoeroe krijgt namelijk een nieuwe serie op de streamingdienst. Deze serie gaat Sparking Joy heten. Een andere populaire realityserie die nog een nieuw seizoen krijgt van Netflix is Rhythm + Flow, waarbij rappers in competitie zijn om de hoofdprijs van 250.000 dollar te winnen.

Netflix investeert flink in realityseries van eigen makelij met een aanbod wat steeds breder wordt. Het wordt verwacht dat alle bovengenoemde series vanaf 2021 op Netflix te zien zullen zijn.

Lees ook: Speciale reünie-aflevering van 'Love is Blind' staat nu online!

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Love Is Blind, The Circle, Rhythm and Flow, Marie Kondo, reality, Netflix

Populair nieuws