'Love Is Blind' krijgt zo goed als zeker een tweede seizoen

'Love Is Blind' krijgt wellicht een tweede seizoen

Het eerste seizoen van de reeks kon meteen rekenen op een ongelofelijke populariteit op Netflix...

Geoffrey Ketels, 12 maart 2020 om 12:46

De populariteit van het eerste seizoen van Love is Blind kwam eigenlijk een beetje uit het niets. De reeks werd dan ook in alle stilte op Netflix gelanceerd. De enorme interesse waar de reeks op kan rekenen zorgt er evenwel voor dat ze zo goed als zeker een tweede seizoen zal krijgen.
Love is Blind wordt in de praktijk omschreven als de perfecte combinatie van Married At First Sight en Love Island met een vleugje The Bachelor. Nu het eerste seizoen er helemaal opzit en er zelfs een speciale reünie-aflevering is verschenen smeken de fans om een vervolg. Het lijkt er in de praktijk sterk naar uit te zien dat die smeekmede door Netflix ook zal worden ingelost.

Huwelijksaanzoek
Het concept van Love is Blind is behoorlijk gewaagd. In de reeks gaan een groep vrijgezellen namelijk de uitdaging aan om iemand te vinden om de rest van hun leven mee door te brengen. Op zich niet zo bijzonder, ware het niet dat ze elkaar niet te zien krijgen tot er een huwelijksaanzoek wordt gedaan. Op deze manier trachten de programmamakers een antwoord te vinden op de vraag of liefde nu echt blind is of niet.

Inmiddels stellen veel fans van de reeks zich de vraag of er in een mogelijk vervolg ook biseksuelen kunnen worden gecast. In een reactie op deze vraag liet showrunner Chris Coelen het volgende optekenen; "Love is Blind is geen serie die zich focust op seksualiteit. Dit gezegd zijnde is een LHBTQI-versie zeker iets om te overwegen.Het is wel zo dat dit in de praktijk nogal wat technische moeilijkheden met zich mee zou brengen."

Tweede seizoen
Op de vraag of er een tweede seizoen van Love is Blind zal verschijnen wist de showrunner het volgende aan te geven; "Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen dat ik hoop op een vervolg. Het zou me echt sterk verbazen mocht er geen tweede seizoen komen. Bovendien doen er geruchten de ronde over een Britse versie. Ook hier sta ik helemaal achter. Laat ons er maar voor gaan!".

Heb jij nog helemaal niets gezien van Love is Blind? Het eerste seizoen is nu te bekijken op Netflix! De onderstaande trailer geeft je bovendien alvast een leuk voorsmaakje.


Lees meer over: Love is Blind, serie, Netflix, series, Netflix serie

Populair nieuws