Finale 'The Walking Dead' voorlopig niet te zien door coronacrisis

Ook tv-series die al op tv verschijnen, lopen nu vertraging op door het coronavirus.

Bram de Groot, 27-03-2020 11:10

Het tiende seizoen van The Walking Dead gaat zo langzamerhand richting het einde, aangezien de laatste aflevering gepland staat voor 12 april. Althans... Stond! Het is nu bekend geworden dat de laatste aflevering niet in april wordt uitgezonden, maar pas later dit jaar.
"Door de huidige gebeurtenissen is het helaas onmogelijk geworden om de postproductie van de finale van The Walking Dead seizoen 10 te voltooien, dus het huidige seizoen zal op 5 april eindigen met de 15e aflevering," aldus het officiële Twitter-account. "De geplande finale zal later in het jaar verschijnen als een speciale aflevering."

Lees ook: Poster 'The Walking Dead' wordt realiteit door coronavirusThe Walking Dead: World Beyond
Eerder werd bekend dat de eerste aflevering van de tweede spin-off serie The Walking Dead: World Beyond is uitgesteld. Deze zou direct uitgezonden worden na de laatste aflevering van de moederserie op AMC.

Net als The Walking Dead: World Beyond zijn de opnames voor [url2=https://www.serietotaal.nl/604/fear-the-walking-dead]Fear the Walking Dead[/i] en seizoen elf van The Walking Dead on hold gezet gedurende de huidige coronacrisis.

Bron: Twitter

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun

Populair nieuws