Netflix lanceert nieuwe trailer 'La Casa de Papel' seizoen 4!

Laatste trailer 'La Casa de Papel' seizoen 4

Het aftellen naar de lancering van het vierde seizoen op Netflix is nu pas echt begonnen...

Geoffrey Ketels, 27 maart 2020 om 11:10

Het wachten op het vierde seizoen van La Casa de Papel is nu echt bijna voorbij! Netflix heeft alvast de laatste trailer de wereld ingestuurd.
Op 3 april verschijnt op streamingdienst Netflix het vierde seizoen van de serie La Casa de Papel. Om de fans nog wat warmer te maken voor de komst van het vierde seizoen heeft de streamingdienst nu ook de laatste trailer gelanceerd. In deze laatste trailer krijgen we terug een leuk voorsmaakje van enkele boeiende zaken die ons te wachten staan in het vierde seizoen.

Laatste trailer
Aan het begin van deze maand verraste Netflix vriend en vijand door niet alleen uit te pakken met een leuke trailer, maar ook door meteen de lanceringsdatum van het vierde seizoen van La Casa de Papel bekend te maken. Toen bleek dat de populaire reeks op 3 april terug zal komen. Ook de trailer viel meteen in de smaak... en nu is er dus meer!

Wil jij ook graag in de aanloop naar de lancering van het vierde seizoen van La Casa de Papel nog wat extra beelden kunnen bekijken? Dan is het bekijken van de onderstaande trailer absoluut de moeite waard!


Lees meer over: La Casa de Papel, serie, Netflix

Populair nieuws