Trailer van nieuwe Netflix Original sitcom '#blackAF'

Trailer nieuwe Netflix sitcom '#blackAF'

Nieuwe familie-sitcom van Kenya Barris gebaseerd op zijn eigen ervaringen.

Tom van der Krieke, 26 maart 2020 om 17:48

Kenya Barris, bedenker van de populaire sitcom Black-ish, komt met een geheel nieuwe sitcom voor Netlix. In #blackAF belooft Barris een radicaal andere kijk op het familie-sitcom genre te hebben ontwikkeld.
In #blackAF speelt Barris een gefictionaliseerde versie van zichzelf. Barris en zijn familie proberen zich in de serie aan te passen aan een wereld die ze niet zo goed kennen. De trailer belooft in ieder geval al veel hilarische botsingen in ouderschap, cultuur en relaties.

100 miljoen dollar
De serie is geschoten in een documentaire stijl. Zoals we van sitcoms als The Office en Modern Family al gewend zijn geraakt. Qua toon lijkt de serie zich echter meer te focussen op het soort humor van Curb Your Enthusiasm vol ongemak en botsingen in opvattingen.

Het is de eerste serie die Kenya Barris naar buiten brengt voor Netflix. In 2018 tekende Barris een contract om exclusief voor Netflix te werken waar zo’n 100 miljoen dollar mee gemoeid ging.

Grote sterren
Er komt een groot aantal bekende sterren voorbij in een aantal gastrollen in de serie van Barris. Issa Rae, Lena Waithe, Ava DuVernay, Will Packer, Tim Story en Tyler Perry zullen onder andere te zien zijn in #blackAF.

Rashida Jones, bekend van haar rollen in Parks and Recreations en The Office, speelt de echtgenote van Barris. #blackAF is vanaf 17 april te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de gloednieuwe trailer.


Bron: IndieWire

Lees meer over: Black AF, Netflix, Kenya Barris, Blackish

Populair nieuws