MCU's 'Hawkeye'-serie waarschijnlijk ook uitgesteld

MCU's 'Hawkeye' waarschijnlijk uitgesteld

De coronacrisis slaat weer toe en maakt nog een nieuw slachtoffer.

Jim Pedd, 28 maart 2020 om 15:08

Ook Marvel-serie Hawkeye heeft te lijden onder de coronacrisis. Dat bevestigt acteur Jeremy Renner, die vertelde dat de opnames waarschijnlijk uitgesteld zijn.
Renner wist deze week in opspraak te komen. Hij gebruikte de coronacrisis namelijk om de alimentatie die hij voor zijn kind betaald, met een derde te verminderen. De logica? Hij verdient minder geld door de coronacrisis en dus hoeft hij minder te betalen. Daarnaast is hij in 2020 niet te zien in een MCU-film en heeft hij sowieso minder inkomsten.

Lees ook: 'Hawkeye' gaat er toch gewoon komen

Gecancelled of uitgesteld
“Het is zeer waarschijnlijk dat de meeste producties niet hervat worden voor het eind van het jaar. En dus is de kans groot dat ik projecten waar ik dit jaar aan zou werken, gecancelled of uitgesteld zie worden,” vertelde Renner.

Lees ook: Marvel moet op zoek naar een nieuwe Kate Bishop

Alhoewel Hawkeye waarschijnlijk gewoon gemaakt zal worden, heeft Renner vermoedelijk wel gelijk over het te verwachten uitstel. De kans is groot dat de Marvel-serie niet al in de herfst van 2021 uitkomt, zoals de bedoeling was, maar later. Dat komt omdat de opnames net als die van vele andere MCU-projecten, uitgesteld zijn.

Bron: WGTC

Lees meer over: Hawkeye, MCU, Marvel, Disney Plus, Jeremy Renner, Coronavirus

Populair nieuws