Eerste beelden 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Eerste beelden 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Michael Burnham staat bijzonder episch op een klif, met vergane Federation-vlag.

Jim Pedd, 28 maart 2020 om 16:17

Michael Burnham is terug in een promo voor Star Trek: Discovery. CBS All Access heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van de serie. Het is een 15 seconden durende clip, maar onze eerste blik op wat we kunnen verwachten.
Zoals je ziet, laat de teaser zien dat Sonequa Martin-Greens Michael Burnham helemaal alleen op een andere planeet staat. Het lijkt een verlaten planeet te zijn, waar ze een halfvergane vlag van de Federation in de grond heeft gezet. De promo belooft dat het nieuwe seizoen “snel” komt, maar laat geen releasedatum zien.


1000 jaar
Eind vorig seizoen vloog de Discovery een wormgat in. De crew van het ruimteschip belandde toen duizend jaar in de toekomst, waar de serie zich nu af gaat spelen. Daarmee krijgt het universum een heel nieuwe invulling, want nog nooit speelde een serie in de franchise zich af in de dertigste eeuw.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 is uitgesteld

Dit seizoen gaan we onder meer leren hoe het de Federation in de toekomst zal vergaan en heel positief lijkt die toekomst niet te zijn. Er is al eens naar gehint dat de Federation vergane glorie is straks.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' krijgt ook vijfde seizoen

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, Sonequa Martin Green

Populair nieuws