search

Ons nieuws van zaterdag 28 maart 2020

Zeer duistere scène 'The Walking Dead' geschrapt
Series / Nieuws

Zeer duistere scène 'The Walking Dead' geschrapt

De meest recente aflevering van The Walking Dead had bijna iets grimmiger geweest.

In de meest recente aflevering van het tiende seizoen van The Walking Dead zagen we het laatste optreden van Michonne (Danai Gurira). Dit was al aangekondigd en nu blijkt dat er een zeer duistere scène uit de aflevering is geknipt. Let op: spoilers!

In gesprek met Entertainment Weekly ging Gurira in op de opvallende scènes in de afleveringen waarin we eerder overleden personages zagen terugkeren.

Dit werd gerealiseerd met stand-ins, dus niet de daadwerkelijke acteus, zoals Michael Cudlitz (Abraham), Steven Yeun (Glenn) én Chandler Riggs (Carl Grimes). Maar niet alle scènes die werden opgenomen, waren te zien.

Samen met Carl
"Er waren scènes die we niet gebruikten, waarin ik veel met Carl te zien was. Dat was erg gruwelijk, maar het haalde de uitzending niet," onthulde Gurira. "ik weet niet hoe dat soort zaken exact gaan, maar er was een standin die Carl speelde en dat was erg duister."

Voor wie de aflevering ondertussen heeft gezien, weet dat het een erg merkwaardige was. Aankomende zondag verschijnt "Look at the Flowers", de veertiende aflevering.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'Castlevania' krijgt vierde seizoen!
Series / Nieuws

Netflix-hit 'Castlevania' krijgt vierde seizoen!

Een van de populairste animatieseries op Netflix krijgt een reeks nieuwe afleveringen.

Het derde seizoen van de bloederige animatieserie Castlevania werd eerder deze maand door Netflix beschikbaar gesteld, en is nu al succesvol genoeg om een vierde seizoen te garanderen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Castlevania' seizoen 3

Netflix wacht normaal minimaal een maand voordat ze het groene licht geven voor een vervolgseizoen, maar Castlevania is een uitzondering. Waarschijnlijk hebben de kijkcijfers door de coronacrisis een flinke boost gekregen!

De aankondiging van een vierde seizoen kwam naar buiten via het Twitter-account van Netflix. Ook de nieuwe reeks afleveringen wordt ontwikkeld door comic-schrijver Warren Ellis en producent Adi Shankar. Ellis schreef tevens de scenario's van alle 22 afleveringen die tot dusver zijn verschenen.

Lees ook: Netflix onthult poster en premièredatum 'Castlevania' seizoen 3

Het is nog onduidelijk wanneer we het vierde seizoen van Castlevania kunnen verwachten, maar wij gokken op het eerste kwartaal van 2021.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead': wat betekent die geheime boodschap?
Series / Nieuws

'The Walking Dead': wat betekent die geheime boodschap?

The Walking Dead bevatte iets heel opmerkelijks in de meest recente aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De meest recente aflevering van The Walking Dead liet zien dat Rick Grimes nog leeft. Michonne vond een iPhone die aan hem toebehoorde, en zijn oude laarzen. Achterop die telefoon vond ze een boodschap.

Daar stonden twee zaken in gekrast: een beeld van Michonne en Judith, en een boodschap in het Japans. Showrunner Angela Kang laat nu weten waar die tekens voor staan. "De telefoon is natuurlijk een hint naar een groter verhaal dat plaatsvond," begon ze een gesprek met Metro.

Lees ook: 'The Walking Dead' moet het gaan doen zonder een van haar beste personages

Wat is de boodschap?
"[Bedenker] Scott Gimple bevestigde dat dit de boodschap was die ze wilden uitdragen: 'Geloof nog wat langer'," vertelde Kang. "Het was een boodschap aan Rick, van iemand, op de een of andere manier op deze boot." Wat het precies betekent weten we nog niet, maar daar zullen we waarschijnlijk wel achter komen.

Lees ook: 'The Walking Dead'-franchise heeft een groot probleem

De serie ligt door de corona-pandemie tijdelijk stil. Het tiende seizoen komt daardoor tot een einde met de vijftiende aflevering. Nummer zestien, de finale, komt er nog aan, maar op een nog nader te bepalen moment.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!
Series / Video/clip/featurette

Eerste beelden 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Michael Burnham staat bijzonder episch op een klif, met vergane Federation-vlag.

Michael Burnham is terug in een promo voor Star Trek: Discovery. CBS All Access heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van de serie. Het is een 15 seconden durende clip, maar onze eerste blik op wat we kunnen verwachten.

Zoals je ziet, laat de teaser zien dat Sonequa Martin-Greens Michael Burnham helemaal alleen op een andere planeet staat. Het lijkt een verlaten planeet te zijn, waar ze een halfvergane vlag van de Federation in de grond heeft gezet. De promo belooft dat het nieuwe seizoen "snel" komt, maar laat geen releasedatum zien.



1000 jaar
Eind vorig seizoen vloog de Discovery een wormgat in. De crew van het ruimteschip belandde toen duizend jaar in de toekomst, waar de serie zich nu af gaat spelen. Daarmee krijgt het universum een heel nieuwe invulling, want nog nooit speelde een serie in de franchise zich af in de dertigste eeuw.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 is uitgesteld

Dit seizoen gaan we onder meer leren hoe het de Federation in de toekomst zal vergaan en heel positief lijkt die toekomst niet te zijn. Er is al eens naar gehint dat de Federation vergane glorie is straks.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' krijgt ook vijfde seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
MCU's 'Hawkeye'-serie waarschijnlijk ook uitgesteld
Series / Nieuws

MCU's 'Hawkeye'-serie waarschijnlijk ook uitgesteld

De coronacrisis slaat weer toe en maakt nog een nieuw slachtoffer.

Ook Marvel-serie Hawkeye heeft te lijden onder de coronacrisis. Dat bevestigt acteur Jeremy Renner, die vertelde dat de opnames waarschijnlijk uitgesteld zijn.

Renner wist deze week in opspraak te komen. Hij gebruikte de coronacrisis namelijk om de alimentatie die hij voor zijn kind betaald, met een derde te verminderen. De logica? Hij verdient minder geld door de coronacrisis en dus hoeft hij minder te betalen. Daarnaast is hij in 2020 niet te zien in een MCU-film en heeft hij sowieso minder inkomsten.

Lees ook: 'Hawkeye' gaat er toch gewoon komen

Gecancelled of uitgesteld
"Het is zeer waarschijnlijk dat de meeste producties niet hervat worden voor het eind van het jaar. En dus is de kans groot dat ik projecten waar ik dit jaar aan zou werken, gecancelled of uitgesteld zie worden," vertelde Renner.

Lees ook: Marvel moet op zoek naar een nieuwe Kate Bishop

Alhoewel Hawkeye waarschijnlijk gewoon gemaakt zal worden, heeft Renner vermoedelijk wel gelijk over het te verwachten uitstel. De kans is groot dat de Marvel-serie niet al in de herfst van 2021 uitkomt, zoals de bedoeling was, maar later. Dat komt omdat de opnames net als die van vele andere MCU-projecten, uitgesteld zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'Loki' krijgt een opvallend verhaal
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Loki' krijgt een opvallend verhaal

De serie zal gaan draaien om identiteit en specifiek de worsteling daarmee.

We hebben tot nu toe enkel een basisuitgangspunt gekregen voor Marvel-serie Loki. Er waren natuurlijk ook heel wat geruchten, maar er is pas weinig bevestigd. Vandaag geeft showrunner Michael Waldron meer informatie.

De serie Loki zal draaien om het personage van Tom Hiddleston, de god van bedrog. Hij ging dood in de film Avengers: Infinity War, maar door het tijdreisplot kon hij terugkeren in Avengers: Endgame. Die Loki gaan we ook volgen in deze serie.

Lees ook: 'Logan'-ster in eerste Marvel-serie van 2021

Identiteitsproblemen
"Ik denk dat de worsteling met identiteit, wie je bent en wie je wil zijn, het belangrijkste is," vertelde Waldron toen hem gevraagd werd wat fans kunnen verwachten van de serie. "Ik voel me heel erg aangetrokken tot personages die vechten voor controle. Je kan de eerste tien jaar van Loki echt wel zien dat hij geen controle heeft gehad op de belangrijkste momenten van zijn leven. Hij is geadopteerd en alles en dat manifesteert zich in boosheid en nijd jegens zijn familie."

Lees ook: Marvel-serie 'Loki' lijkt Kang the Conqueror te gaan introduceren

De serie heeft nog geen premièredatum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cassian Andor'-serie brengt oude personages terug
Series / Nieuws

'Cassian Andor'-serie brengt oude personages terug

Ook personages die geschrapt zijn uit de films komen naar deze Disney+-serie.

De serie die Disney+ in de maak heeft rond het personage Cassian Andor, brengt ook Star Wars-personages tot leven die we tot nu toe niet gezien hebben. Movieweb sprak met VFX-designer Neal Scanlan, die hierover vertelde.

Scanlan heeft sinds de Star Wars-franchise zich onder de paraplu van Disney bevindt, aan meerdere projecten meegewerkt. Hij laat nu weten dat hij al lang meewerkt aan de serie - sinds november 2018 zelfs - en dat er personages in voorkomen die eerder te zien waren (oude bekenden dus) en ook personages die geschrapt zijn uit eerder materiaal.

Lees ook: Waar gaat de Star Wars-serie 'Cassian Andor' eigenlijk over?

Veel personages
"Veel personages die we gemaakt hebben voor de films, hebben de eindversie van die film niet gehaald, omdat films zo gemaakt worden," begon hij zijn verhaal. "En sommige personages vinden we gewoon zo gaaf dat we ze nog eens willen zien."

Lees ook: Nieuwe 'Star Wars'-serie rondom Cassian Andor verloopt stroef

Precies die personages komen in de serie rond Cassian Andor voor. Daarbij maakt men zoveel mogelijk gebruik van praktische effecten. "We hebben heel wat personages echt gebouwd voor de films en die kunnen we nu gewoon gebruiken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan!
Series / Featured

3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan!

Het zijn dikke vette aanrader: deze series op Netflix wil je niet missen!

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Mindhunter (2 seizoenen)
In deze serie over twee FBI-agenten van de Behavioral Science Unit die in 1977 seriemoordenaars ondervragen zien we hoe de mensen om hun heen dit niet aanvaarden. De agenten proberen namelijk de manier van denken van seriemoordenaars te begrijpen en hun gedrag te voorspellen, om zo andere moordzaken op te lossen.

Ondertussen zijn er twee seizoenen en werd onder meer geproduceerd door David Fincher, met hoofdrollen voor Jonathan Groff en Holt McCallany. Het is nog onbekend of er een derde seizoen komt.



Luther (5 seizoenen)
Met hoofdrollen voor Idris Elba en Ruth Wilson is dit een van de succesvolste series van de BBC. Elba won in 2012 een Golden Globe Award voor zijn rol als DCI John Luther. Van 2010 en 2019 verschenen er vijf kortere seizoenen die steeds beter bekeken werden.

In Luther is John Luther is niet zomaar een politieman. Hij beschikt over een zeldzaam scherp inzicht in de gedachtewereld van levensgevaarlijke criminelen. Misschien komt dat wel doordat er in zijn eigen hoofd ook altijd een storm woedt. Luthers gedrag is nauwelijks te voorspellen en hij heeft een hekel aan regels. Toch boekt hij met zijn eigenzinnige aanpak veel succes in de strijd tegen de misdaad.



Star Trek: The Next Generation (7 seizoenen)
Deze succesvolle Star Trek-serie verscheen van 1987 tot en met 1994 en kreeg 178 afleveringen. Met hoofdrollen voor onder meer Patrick Stewart, Jonathan Frakes, LeVar Burton en Denise Crosby is het één van de succesvolste series in de franchise. Onlangs keerde deze terug via Star Trek: Picard.

In The Next Generation zien we de onder meer de personages Captain Jean-Luc Picard, Commander Will Riker en de bemanning van de Enterprise-D. Ze gaan op ontdekkingstocht naar de meest verafgelegen regionen van de melkweg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actrice reageert op woedende fans 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Actrice reageert op woedende fans 'The Mandalorian'

Waarom mag Ashley Eckstein de rol van Ahsoka Tano niet spelen voor de live-action serie?

Star Wars-fans waren behoorlijk boos toen ze hoorden dat Rosario Dawson de live-action versie van Ahsoka Tano zou gaan spelen in The Mandalorian. Nu reageert actrice Ashley Eckstein, die al jaren haar stem inspreekt, voor het eerst.

Fans waren vooral boos dat Eckstein gepasseerd is. De actrice spreekt al zo'n veertien jaar de stem van Ahsoka in. Je zou dus denken dat zij de eerste keuze is om in de Disney+-productie de rol van Ashoka te spelen. Maar dat ze een stemactrice is, wil natuurlijk niet zeggen dat ze ook voor de camera kan acteren.

Lees ook: 'The Mandalorian' voegt nog een legende toe aan zijn cast

Een droom
"Het is al veertien jaar mijn droom om Ahsoka Tano in verschillende vormen te kunnen spelen. Ik zal altijd dankbaar zijn voor alle kansen die ik heb gekregen om het verhaal van Ahsoka Tano te mogen vertellen en ik ben blij om te zien dat haar nalatenschap door blijft gaan. Ik ben maar een van de vele getalenteerde mensen die haar tot leven brengen," ging Eckstein van start.

Lees ook: Disney+ maakt mogelijk serie rond populair 'Star Wars'-personage

"De eindbeslissingen over Ahsoka zijn niet voor mij om te maken en ik kan niet reageren op iets waar ik echt niets van af weet."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chris Evans (Captain America) in eerste trailer 'Defending Jacob'-serie!
Series / Trailer

Chris Evans (Captain America) in eerste trailer 'Defending Jacob'-serie!

Na het epische geweld van twee Avengers-films doet Chris Evans het komende tijd wat rustiger aan. Next up: een hoofdrol in Apple TV+-serie Defending Jacob.

Apple TV+ heeft de officiële trailer van de door Chris Evans (Avengers: Endgame) aangevoerde miniserie Defending Jacob onthuld. Je kunt de beelden hieronder bekijken!

Defending Jacob is gebaseerd op het gelijknamige thriller-boek van William Landay en gaat over een schokkende misdaad die een kleine gemeenschap in de Amerikaanse staat Massachusetts opschrikt.

Evans speelt in de serie een assistent van de Officier van Justitie die voor een verschrikkelijk dilemma komt te staan: het recht laten zegevieren of zijn 14-jarige zoon (Jaeden Martell), die van moord wordt beschuldigd, verdedigen.

Evans wordt in Defending Jacob ondersteund door een reeks topnamen, zoals Michelle Dockery, Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel, Sakina Jaffrey, Paul Wesley, Leighton Meester, Daniel Henshall en Matt Lanter co-star. Mark Bomback schreef het script en Morten Tyldum (The Imitation Game) regisseert.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' moet het gaan doen zonder een van haar beste personages
Series / Nieuws

'The Walking Dead' moet het gaan doen zonder een van haar beste personages

Ze neemt afscheid van de rol die ze meerdere jaren heeft mogen spelen.

Actrice Danai Gurira heeft haar laatste aflevering in The Walking Dead erop zitten. Met de aflevering What We Become zei ze de rol van Michonne voorlopig vaarwel. Nu neemt ze op sociale media ook afscheid van het personage.

In de aflevering What We Become leert Michonne eindelijk wat er met Rick Grimes is gebeurd. Ze komt erachter dat hij nog leeft en besluit naar hem op zoek te gaan. Dat is dus meteen het einde van haar tijd in de serie en een manier om over te stappen op de films. Maar voorlopig neemt ze afscheid.

Lees ook: Veel kijkers voor het afscheid van Michonne in 'The Walking Dead'

Vaarwel Michonne
"Michonne verlaten is een van de moeilijkste dingen die ik ooit gedaan heb. Ik ben zo dankbaar voor de vriendelijkheid, schoonheid en generositeit van de liefde die ik heb mogen ontvangen de afgelopen dagen. Ik ben veranderd en gegroeid met deze rol, die een van de grootste voorrechten van mijn leven is geweest," schrijft ze.

Lees ook: Wat is er met Rick gebeurd sinds zijn vertrek uit 'The Walking Dead'?

Ze bedankt de "buitengewone cast en crew met wie ik het plezier heb gehad om te mogen werken en om dit verhaal mee te mogen vertellen". Hieronder kan je de hele brief lezen:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix schrapt veelbesproken serie al na één seizoen!
Series / Nieuws

Netflix schrapt veelbesproken serie al na één seizoen!

Grote Netflix-serie snel gestopt nadat deze op 1 januari verscheen op de zender...

Netflix krijgt regelmatig de aandacht doordat er een opvallende film of serie op de streamingdienst is verschenen. Eén van de meest besproken series van de afgelopen maanden is Messiah. Toch komt er geen vervolg op de serie die op 1 januari debuteerde op Netflix.

Via Instagram hebben verschillende acteurs uit het eerste seizoen bevestigd dat Netflix de stekker uit het project heeft getrokken. De reden waarom de serie is geschrapt is (nog) niet onthuld.

"Ik ben iedereen die heeft gekeken en ons heeft gesteund en degenen van wie wij het wereldbeeld hebben kunnen verbreden dankbaar," aldus actrice Michelle Monaghan, die de rol van CIA-agente Eva Geller speelt.

Verdrietige dag
Ook acteur Wil Traval, die de rol van Will Mathers speelde, liet van zich horen: "Het is een verdrietige dag. Ik had gewild dat het anders was," aldus Traval.

Lees ook: "Zeer controversiële 'Messiah'-serie is ongelofelijk saai"

De serie volgt een CIA-agente die onderzoek doet naar een mysterieuze figuur, gespeeld door Mehdi Dehbi, die door sommigen wordt gezien als de nieuwe messias. De agente denkt dat hij een oplichter is.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'You'-acteur overleden aan Coronavirus
Series / Nieuws

'You'-acteur overleden aan Coronavirus

Het Coronavirus maakt dagelijks nieuwe slachtoffers, onder hen nu ook een lid van de cast van Netflix-serie 'You'...

Geoffrey Ketels
Het zijn angstige tijden. Elke dag opnieuw wordt duidelijk dat er mensen sterven aan een besmetting met het Coronavirus. Ook een acteur uit de Netflix-serie You bleef niet gespaard.

Mark Blum, in eerste instantie natuurlijk vooral bekend van Crocodile Dundee, maar verder ook van series als The Sopranos en You is overleden. De acteur bezweek aan een besmetting met het Coronavirus. Ondertussen hebben verschillende andere bekendheden waaronder (uiteraard) Madonna gereageerd op het nieuws.

Madonna
In het bericht dat Madonna de wereld instuurde denkt ze vooral terug aan haar tijd met Blum in Desperately Seeking Susan in het jaar 1985.

"Ik herinner mij Blum als een grappige, warme man die niet alleen lief, maar ook zeer professioneel was toen we Desperately Seeking Susan maakten". Madonna maakte bovendien van de gelegenheid nogmaals gebruik om duidelijk te maken dat het Coronavirus geen grap is. "Laat ons dankbaar zijn voor het leven, laat ons hoopvol zijn en elkaar helpen en laat ons vooral de quarantainevoorschriften volgen!"

In de serie You speelde Blum de rol van de boekenverkoper Mr. Mooney.

Lees ook: Netflix bevestigt: 'You' krijgt een derde seizoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Ozark' seizoen 3!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Ozark' seizoen 3!

Voor het derde seizoen werd er een sprong in de tijd gemaakt van een half jaar...

Geoffrey Ketels
Fans hebben er even op moeten wachten, maar het derde seizoen van de serie Ozark is hier! Het derde seizoen van Ozark staat vanaf vandaag op Netflix.

Voor het derde seizoen maken we een kleine sprong in de tijd. Voor dit nieuwste deel uit de reeks geldt dan ook dat er een sprong van een half jaar wordt gemaakt. Nadat de financieel adviseur Marty Byrde en zijn vrouw Wendy zijn verhuisd naar de Ozarks in Missouri dienen ze ze zich staande te houden te midden van een zeer gevaarlijk drugskartel. De job die Marty krijgt "aangeboden"? Maar liefst 500 miljoen dollar witwassen en dat binnen een periode van slechts 5 jaar. Een behoorlijk stevige klus als je het mij vraagt!

Gewaardeerde serie
Ozark is een serie die over het algemeen zeer gewaardeerd wordt. Dat blijkt onder meer uit de beoordeling die is terug te zien op IMDB. Daar kan de reeks rekenen op een meer dan aardige score van 8,3/10.

Wil jij ook al graag een voorsmaakje krijgen van het derde seizoen van Ozark? Dan kan je daarvoor de onderstaande trailer bekijken. Wil je liever meteen aan de slag met het bekijken van het derde seizoen? Dat is dus vanaf vandaag mogelijk op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.