search
Netflix lanceert eerste trailer van Belgische serie 'Into The Night'
Series / Nieuws

Netflix lanceert eerste trailer van Belgische serie 'Into The Night'

De eerste beelden van de eerste Belgische Netflix-original 'Into The Night zijn een feit'...

Geoffrey Ketels
Vorig jaar raakte bekend dat Netflix werkte aan de eerste Belgische Netflix-original genaamd Into The Night. Nu heeft de streamingdienst de eerste trailer op de wereld losgelaten.

De serie Into The Night vertelt het verhaal van een dodelijke zon. Alles wat op haar pad komt wordt dan ook gedood. Vanuit Brussel vertrekt er een nachtvlucht naar het westen. Aan boord van de vlucht bevinden zich enkele 'gelukkigen' van verschillende nationaliteiten. Al deze verschillende mensen hebben één ding met elkaar gemeen, namelijk de wil om te overleven...

Binnenkort beschikbaar
Niet alleen geeft de trailer ons reeds een goed voorsmaakje van wat we in de reeks allemaal zullen kunnen verwachten, daarnaast sluit de trailer ook af met de woorden "binnenkort beschikbaar". Het lijkt er dus naar uit te zien dat we niet lang meer hoeven te wachten tot de reeks op Netflix te bekijken zal zijn.

Eerder werd door Netflix reeds bekend gemaakt dat de serie ergens in de loop van 2020 te zien zal zijn op de streamingdienst. Wanneer dat precies zal zijn is echter nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen