Nieuw op Netflix: 'Ozark' seizoen 3!

Voor het derde seizoen werd er een sprong in de tijd gemaakt van een half jaar...

Geoffrey Ketels, 28-03-2020 09:57

Fans hebben er even op moeten wachten, maar het derde seizoen van de serie Ozark is hier! Het derde seizoen van Ozark staat vanaf vandaag op Netflix.
Voor het derde seizoen maken we een kleine sprong in de tijd. Voor dit nieuwste deel uit de reeks geldt dan ook dat er een sprong van een half jaar wordt gemaakt. Nadat de financieel adviseur Marty Byrde en zijn vrouw Wendy zijn verhuisd naar de Ozarks in Missouri dienen ze ze zich staande te houden te midden van een zeer gevaarlijk drugskartel. De job die Marty krijgt "aangeboden"? Maar liefst 500 miljoen dollar witwassen en dat binnen een periode van slechts 5 jaar. Een behoorlijk stevige klus als je het mij vraagt!

Gewaardeerde serie
Ozark is een serie die over het algemeen zeer gewaardeerd wordt. Dat blijkt onder meer uit de beoordeling die is terug te zien op IMDB. Daar kan de reeks rekenen op een meer dan aardige score van 8,3/10.

Wil jij ook al graag een voorsmaakje krijgen van het derde seizoen van Ozark? Dan kan je daarvoor de onderstaande trailer bekijken. Wil je liever meteen aan de slag met het bekijken van het derde seizoen? Dat is dus vanaf vandaag mogelijk op Netflix!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Ozark, Netflix, serie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader