search
Zeer duistere scène 'The Walking Dead' geschrapt

Zeer duistere scène 'The Walking Dead' geschrapt

De meest recente aflevering van The Walking Dead had bijna iets grimmiger geweest.

Bram de Groot
In de meest recente aflevering van het tiende seizoen van The Walking Dead zagen we het laatste optreden van Michonne (Danai Gurira). Dit was al aangekondigd en nu blijkt dat er een zeer duistere scène uit de aflevering is geknipt. Let op: spoilers!

In gesprek met Entertainment Weekly ging Gurira in op de opvallende scènes in de afleveringen waarin we eerder overleden personages zagen terugkeren.

Dit werd gerealiseerd met stand-ins, dus niet de daadwerkelijke acteus, zoals Michael Cudlitz (Abraham), Steven Yeun (Glenn) én Chandler Riggs (Carl Grimes). Maar niet alle scènes die werden opgenomen, waren te zien.

Samen met Carl
"Er waren scènes die we niet gebruikten, waarin ik veel met Carl te zien was. Dat was erg gruwelijk, maar het haalde de uitzending niet," onthulde Gurira. "ik weet niet hoe dat soort zaken exact gaan, maar er was een standin die Carl speelde en dat was erg duister."

Voor wie de aflevering ondertussen heeft gezien, weet dat het een erg merkwaardige was. Aankomende zondag verschijnt "Look at the Flowers", de veertiende aflevering.

Aanbevolen artikelen