Het coronavirus zorgt ook bij HBO voor problemen met nieuwe series

HBO stelt 2 nieuwe series uit wegens de huidige wereldwijde coronavirus.

Jim Pedd, 31-03-2020 10:21

Alhoewel HBO Max er gewoon op het moment in mei komt, waarop men al gepland had de streamingdienst te lanceren, gaan een aantal andere dingen niet zo soepeltjes voor HBO. De derde seizoenen van de series Barry en Succession zijn allebei uitgesteld vanwege het coronavirus.
COVID-19 maakt dus twee nieuwe slachtoffers. Dat komt doordat de opnames zijn stilgelegd. "We hopen de preproductie snel te kunnen hervatten zodra alles weer veilig is en het gezond is voor iedereen om aan de series te werken. Waar mogelijk, werken onze schrijvers vanuit huis."

Lees ook: HBO kondigt derde seizoen aan van haar populaire dramareeks 'Succession'

Uitgestelde series
Barry draait om de hoofdpersoon die ooit huurmoordenaar was en nu acteur wil worden. De logline van de serie luidt als volgt: "Hoewel hij veel van de externe factoren die hem richting geweld gedrukt hebben, heeft uitgeschakeld, ontdekt Barry al snel dat dit niet de enige bedreigingen zijn."

En Succession is het verhaal van de Roys. Van mediamagnaat Logan en zijn vier volwassen kinderen die met elkaar strijden om de heerschappij over hun media-imperium en daarbij niet alleen tegen interne, maar ook externe bedreigingen vechten.

Bron: CB

Lees meer over: HBO, Coronavirus, Succession, Barry

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in