HBO kondigt derde seizoen aan van haar populaire dramareeks 'Succession'

Drama 'Succession' nu al zeker van derde seizoen!

De aankondiging komt er erg snel na de lancering van het tweede seizoen...

Geoffrey Ketels, 22 augustus 2019 om 15:30

Succession moet op moment van schrijven zowat de beste serie zijn van HBO. Niet voor niets wist de reeks dan ook zomaar even vijf Emmy nominaties in de wacht te slepen. Het hoeft dan ook helemaal niet te verbazen dat HBO bekend heeft gemaakt dat er met zekerheid ook een derde seizoen komt.
Ondanks bovenstaande komt de aankondiging van het derde seizoen behoorlijk snel. Het tweede deel van de dramareeks ging namelijk nog maar net op 11 augustus van start. Het was de uitvoerend vicepresident van HBO's drama programming 'Francesca Orsi' welke de volgende reactie de wereld heeft ingestuurd naar aanleiding van de aankondiging van het derde seizoen:

"We zijn bijzonder tevreden met het feit dat Succession evenals diens verkenning van rijkdom, macht en familie zo krachtig heeft geresoneerd bij de kijkers. We kunnen dan ook niet wachten om te zien hoe de door 'Jesse Armstrong' gecreëerde personages het verder in het derde seizoen zullen doen.

Lees ook: Holly Hunter in tweede seizoen van 'Succession'

Ongelofelijk populair
Zowel in de Verenigde Staten als daarbuiten geniet Succession een ongelofelijke populariteit. Voor HBO moet ze in zekere zin de leegte zien op te vullen die onder meer Game of Thrones heeft achtergelaten. Tot dusver blijkt de reeks daar ook zeer goed in te slagen. Ondanks het feit dat haar populariteit uiteraard niet kan tippen aan die van Game of Thrones is het wel zo dat de reeks zowel door de critics als door de kijkers uitstekend wordt onthaald.

Op moment van schrijven wordt dus nog het tweede seizoen van de reeks uitgezonden. Het derde seizoen wordt ergens in de zomer van volgend jaar verwacht. Succession is in Nederland onder meer te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Bron: Screenrant.com

Lees meer over: Succession, HBO, serie

Populair nieuws