Dit was de zeer opvallende bijnaam van Meghan Markle in 'Suits'

De opvallende bijnaam van Meghan Markle in 'Suits'

Meghan Markle kreeg van de mede-castleden van 'Suits' een toch wel opvallende bijnaam...

Door redactie, 2 april 2020 om 22:42

Er is de voorbije maanden heel wat gezegd en geschreven over Meghan Markle... Vaak ook niet de meest fraaie dingen. Toch lijkt de voormalige actrice helemaal zo slecht nog niet te zijn...
Suits staat er om bekend een serie te zijn welke zowel gewaardeerd wordt door de fans als door de castleden. In het bijzonder de vriendschappelijke banden tussen de verschillende leden van de cast werden in het verleden reeds meermaals in de kijker gezet. Dit geldt duidelijk ook voor de connectie die andere castleden hadden met actrice Meghan Markle. Haar bijnaam onder de andere leden van de cast is dan ook vrij opvallend te noemen.

"Meghan Gets Shit Done"
Toen er in de documentaire van Vice TV genaamd "Meghan Markle Escaping the Crown" werd gepraat over haar tijd in Suits raakte bekend dat "Meghan Gets Shit Done" de toch wel opvallende bijnaam was van de huidige Hertogin. Misschien niet zozeer een koosnaam, maar eerder een koos-zin, maar dat maakt ze niet minder opvallend.

In het verleden werd Markle door verschillende bronnen afgeschilderd als afstandelijk, arrogant en zelfs het woord "bitch" viel vaker dan de fans lief was. Toch werpt de documentaire een compleet ander beeld op van de voormalige Suits-actrice.

De bijnaam zou onder meer het gevolg zijn van het feit dat Markle er voor zorgde dat het overgebleven eten van de set niet werd weggegooid, maar wel steeds werd gedoneerd aan de lokale daklozenopvang.

Bovendien werd in de documentaire ook duidelijk dat Markle ten tijde van haar Suits avontuur werkzaam was als vrijwilliger in het St. Felix Centre. Ze zou voor Thanksgiving ooit zelfs eens voor 100 man aan eten hebben meegebracht, aldus de directeur van het opvangcentrum.

Lees meer over: Meghan Markle, Suits, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Suits

Populair nieuws