search

Ons nieuws van donderdag 2 april 2020

3 'must-see' Netflix-toppers voor nieuwe abonnees!
Series / Nieuws

3 'must-see' Netflix-toppers voor nieuwe abonnees!

Voor nieuwe Netflix-abonnees zijn deze drie nieuwe series alvast absolute aanraders...

Geoffrey Ketels
Eerder vandaag raakte bekend dat Netflix wereldwijd haar aantal abonnees aanzienlijk ziet toenemen. Dit is ook het geval in Nederland en België. Voor nieuwe abonnees zetten wij alvast drie absolute Netflix-toppers op een rijtje om te kijken!

1.) You (2 seizoenen)
In eerste instantie is er natuurlijk de serie You. Recent raakte nog bekend dat één van de acteurs uit de reeks, namelijk Mark Blum het slachtoffer was geworden van het Coronavirus. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige romans en heeft wereldwijd hoge ogen gegooid. Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley) is niet alleen een stalker, maar ook een meestermanipulator en een moordenaar. Waarom? Allemaal om het hart van zijn droomvrouw voor zich te winnen! Niet alleen het geweldige acteertalent van de cast, maar ook het uitstekende script zorgen er voor dat dit een serie is die je als Netflix-abonnee gezien moet hebben!



2.) Sex Education (2 seizoenen)
Toegegeven, het is soms een beetje een vreemde serie, maar in een tijd waarin wat hersenloos kijkplezier meer dan welkom is blinkt Sex Education meer dan uit. De hoofdrollen in deze reeks zijn weggelegd voor Gillian Anderson en Asa Butterfield. De Britse komische reeks vertelt (onder meer) het verhaal van twee leerlingen die er voor kiezen om seksuele voorlichting te geven op school. Eén van de twee lijkt alvast over de nodige kennis te beschikken over het onderwerp omdat zijn moeder sekstherapeute is. Schijn bedriegt echter, want het advies dat wordt gegeven is lang niet altijd even goed...



3.) The Witcher (1 seizoen)
Er is de voorbije maanden heel wat gezegd en geschreven over The Witcher. Deze reeks, waarvan er nog maar één seizoen is verschenen, is uiteraard gebaseerd op de gelijknamige boeken van Andrzej Sapkowski. In The Witcher volgen we het doen en laten van Henry Cavill als Geralt of Rivia. De reeks staat er om bekend heel wat vrouwelijk schoon (en naakt) te bevatten waarvoor het wel eens de nodige kritiek te verduren kreeg. Alles bij elkaar gezien is dit echter een geweldige serie die voor iedereen wat wils te bieden heeft. Zeker en vast de moeite waard om even te bingewatchen dus!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit was de zeer opvallende bijnaam van Meghan Markle in 'Suits'
Series / Celebrity

Dit was de zeer opvallende bijnaam van Meghan Markle in 'Suits'

Meghan Markle kreeg van de mede-castleden van 'Suits' een toch wel opvallende bijnaam...

Geoffrey Ketels
Er is de voorbije maanden heel wat gezegd en geschreven over Meghan Markle... Vaak ook niet de meest fraaie dingen. Toch lijkt de voormalige actrice helemaal zo slecht nog niet te zijn...

Suits staat er om bekend een serie te zijn welke zowel gewaardeerd wordt door de fans als door de castleden. In het bijzonder de vriendschappelijke banden tussen de verschillende leden van de cast werden in het verleden reeds meermaals in de kijker gezet. Dit geldt duidelijk ook voor de connectie die andere castleden hadden met actrice Meghan Markle. Haar bijnaam onder de andere leden van de cast is dan ook vrij opvallend te noemen.

"Meghan Gets Shit Done"
Toen er in de documentaire van Vice TV genaamd "Meghan Markle Escaping the Crown" werd gepraat over haar tijd in Suits raakte bekend dat "Meghan Gets Shit Done" de toch wel opvallende bijnaam was van de huidige Hertogin. Misschien niet zozeer een koosnaam, maar eerder een koos-zin, maar dat maakt ze niet minder opvallend.

In het verleden werd Markle door verschillende bronnen afgeschilderd als afstandelijk, arrogant en zelfs het woord "bitch" viel vaker dan de fans lief was. Toch werpt de documentaire een compleet ander beeld op van de voormalige Suits-actrice.

De bijnaam zou onder meer het gevolg zijn van het feit dat Markle er voor zorgde dat het overgebleven eten van de set niet werd weggegooid, maar wel steeds werd gedoneerd aan de lokale daklozenopvang.

Bovendien werd in de documentaire ook duidelijk dat Markle ten tijde van haar Suits avontuur werkzaam was als vrijwilliger in het St. Felix Centre. Ze zou voor Thanksgiving ooit zelfs eens voor 100 man aan eten hebben meegebracht, aldus de directeur van het opvangcentrum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De beruchte grappen van 'Punk'd' zijn terug van weggeweest!
Series / Nieuws

De beruchte grappen van 'Punk'd' zijn terug van weggeweest!

Welke celebrities zijn nu de klos in het nieuwe 'Punk'd' gepresenteerd door Chance the Rapper?

Veel mensen zullen Punk'd nog wel kennen van het MTV van vroeger. Ashton Kutcher haalde allerlei grappen uit bij nietsvermoedende celebrities. Vanaf volgende week is deze beruchte serie terug!

Nu is het niet Ashton Kutcher, maar Chance the Rapper die de grappen uithaalt. Quibi belooft dat geen enkele ster veilig is voor de grappen van Chance the Rapper.

Lijst doelwitten vol beroemdheden
De serie heeft een indrukwekkende lijst met sterren die het doelwit van een grap zullen zijn. Onder andere Lil Nas X, Adam Devine, Migos, French Montana, Megan Thee Stallion, Sabrina Carpenter, Addison Rae, Ty Dolla $ign, Miles Brown, Marsai Martin en Liza Koshy zijn het slachtoffer.

Ook belooft Quibi drie bonusafleveringen van Punk'd als je voor 6 april je mailadres invult op Quibi.com. 6 april lanceert het nieuwe platform en Punk'd is een van de vele series die te zien zullen zijn. Bekijk hieronder de trailer voor het nieuwe Punk'd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op DC-superheld Doctor Mid-Nite!
Series / Foto's

Eerste blik op DC-superheld Doctor Mid-Nite!

Het personage speelt een van de (hoofd)rollen in de serie Stargirl.

Alhoewel de opnames stil liggen, wil dat niet zeggen dat er helemaal geen beeldmateriaal geplaatst kan worden van DC-serie Stargirl. Zodoende zien we vandaag een eerste blik op Doctor Mid-Nite van de Justice Society of America.

De eerste aflevering van de DC-serie is een week uitgesteld, naar het einde van mei. De serie volgt de tiener Courtney Whitmore, die de Cosmic Staff ontdekt en dankzij de krachten van die staf niemand minder dan Stargirl wordt.

Lees ook: Superheldenserie 'Stargirl' krijgt trailer!

Doctor Mid-Nite
In de serie was de stiefvader van Courtney, Pat Dugan, de sidekick van een held met de naam Starman en werkte hij lang als Stripesy. Nadat zijn stiefdochter de staf vindt, helpt hij haar in een 3 meter hoge mech genaamd STRIPE. Uiteindelijk verzamelen zij een nieuwe generatie helden die zich verenigen als de Justice Society of America.

Lees ook: Eerste trailer nieuwe DC-serie 'Stargirl'!

Onder de leden van de JSA bevinden zich Stargirl, Starman, Wildcat, Hourman en natuurlijk Doctor Mid-Nite. Hem zien we hieronder helemaal in kostuum en ook nog een heel klassiek kostuum!

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans opgelet! 'Mocro Maffia' gaat door met een nieuw seizoen!
Series / Nieuws

Fans opgelet! 'Mocro Maffia' gaat door met een nieuw seizoen!

'Mocro Maffia' wordt steeds populairder en een nieuw seizoen kan dus niet uitblijven.

Goed nieuws voor de fans van de Videoland serie Mocro Maffia. De populaire serie wordt met nog een seizoen verlengd op Videoland. Dit maakten een aantal acteurs van de serie bekend met een video op instagram.

Videoland liet eerder weten dat Mocro Maffia de best bekeken gescripte serie op het platform is. De serie is dus ongekend populair en daarom kan een derde seizoen natuurlijk niet uitblijven.

Lees ook: 'Mocro Maffia' seizoen 2 komt eerder op Videoland

Grote vraag naar seizoen drie
Na het spannende tweede seizoen bleek er ook vanuit kijkers een enorme vraag naar nog meer afleveringen van de serie. Dit komt mede door de enorme cliffhanger waar de serie mee eindigde. Achmed Akkabi heeft echter goed nieuws: "natuurlijk komt er derde seizoen!"

Het is nog niet bekend wanneer er gefilmd kan gaan worden voor het nieuwe seizoen, daarom kan er voorlopig nog niet gesproken worden over een releasedatum. Het tweede seizoen staat sinds kort in zijn geheel op Videoland.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Law & Order: SVU' krijgt spin-off met oude bekende
Series / Nieuws

'Law & Order: SVU' krijgt spin-off met oude bekende

Acteur Christopher Meloni krijgt de hoofdrol in de spin-off van Law & Order: SVU.

Acteur Christopher Meloni keert terug als Elliot Stabler in een nieuwe dramaserie van de koning van de procedural drama Dick Wolf. Hij was eerder te zien in de serie en krijgt nu dus een hoofdrol in een spin-off.

Die spin-off draait om een unit van de New Yorkse politie die gespecialiseerd is in de georganiseerde criminaliteit. De serie krijgt meteen een volledig eerste seizoen met dertien afleveringen en hoeft van televisiezender NBC dus niet het pilottraject te doorlopen.

Lees ook: Richard Belzer keert terug naar Law & Order: SVU

Crossover met SVU
Naar verluidt wordt er ook al gedacht over een crossover met de serie SVU, waar Meloni dus ook een rol in heeft gehad. Dit project is overigens het eerste dat valt onder de nieuwe deal die Wolf gesloten heeft met NBC Universal.

Lees ook: Veel veranderingen in nieuw seizoen 'Law and Order SVU'

Wolf tekende voor vijf jaar en kreeg daar miljoenen voor betaald. Onder die deal maakt hij verschillende series voor de diverse platformen van NBC Universal. Wolf is verder uitvoerend producent van deze spin-off en heeft Matt Olmstead aangesteld als hoofdschrijver en showrunner.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Batman en Robin samen op foto 'Titans'-serie!
Series / Foto's

Batman en Robin samen op foto 'Titans'-serie!

Dat zagen we nog niet eerder in de serie en eigenlijk ook heel lang niet in live-action!

Titans diende als startschot voor streamingdienst DC Universe. En eigenlijk met succes, want de serie is dit jaar toe aan een derde seizoen. Maar sommige dingen hebben we nog niet gezien.

Een daarvan is een ontmoeting tussen Robin en Batman. Die waren bijna samen te zien in de finale van het eerste seizoen. Maar dat mocht uiteindelijk niet gebeuren. Wellicht dat het in de toekomst wel gebeurt, maar tot die tijd moeten we het doen met een nieuw beeld van achter de schermen.

Lees ook: Streamingdienst DC Universe lijkt ten dode opgeschreven

Batman en Robin
In de serie volgen we Dick Grayson, die ooit werkte als Robin, maar compleet gedesillusioneerd raakte met zijn mentorfiguur en besloot te stoppen als Robin. Die mantel werd vervolgens overgenomen door Jason Todd, die als de serie begint de rol van Robin op zich heeft genomen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: Superheldenserie 'Titans' seizoen 2

Maar opmerkelijk genoeg zagen we hen nog niet samen in beeld. De twee waren dus ook nog niet samen in actie te zien, waar we als fans natuurlijk wel op gehoopt hadden. Onderstaande nieuwe foto laat hen in elk geval wel samen zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'Empire' eindigt eerder dan verwacht
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Empire' eindigt eerder dan verwacht

De makers van 'Empire' moeten een ander einde creëren dan gepland stond.

Het zesde en laatste seizoen van Empire komt binnenkort al tot een einde. De achttiende aflevering wordt nu de allerlaatste van het populaire hiphop drama.

Eerder stonden er twintig afleveringen voor het laatste seizoen van Empire gepland. Vanwege het coronavirus moest de productie echter eerder gestopt worden. De laatste opnames die er gedaan zijn, zijn voor delen van de negentiende en de volledige achttiende aflevering.

Lees ook: Clip uit laatste seizoen 'Empire' onthult nieuwe eigenaar

Het absolute einde van Empire?
Met deze opnames en stukken uit de negentiende aflevering proberen de makers nu een mooi einde aan de serie te maken. Of dit ook tot een bevredigend einde zal leiden moet nog blijken. Eerder moesten de plannen voor het laatste seizoen ook al veranderd worden omdat Jussie Smollett de serie verliet.

Er is echter ook goed nieuws! De laatste aflevering van Empire is misschien niet de allerlaatste in de franchise. Er zijn namelijk geruchten dat er misschien een spin-off serie rond het personage Cookie Lyon komt. Empire is in Nederland te zien op Fox.

Lees ook: Terrence Howard (Empire): "Ik ben er helemaal klaar mee"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook dit personage maakt oversteek naar 'Walking Dead'-films
Series / Nieuws

Ook dit personage maakt oversteek naar 'Walking Dead'-films

Actrice Melissa McBride gelooft dat het zomaar kan dat haar Carol ook in de films te zien is.

De op twee na laatste aflevering van The Walking Dead is te zien geweest. Langzaamaan wordt er opgebouwd naar het einde van dit seizoen, al zullen we de finale pas later zien omdat die nog niet afgemaakt kan worden.

Vandaag spreekt actrice Melissa McBride over de toekomst van haar personage, Carol. Fans beginnen zich langzaamaan af te vragen of Carol wellicht een rol heeft in de filmtrilogie die gemaakt gaat worden rond Rick Grimes.

Lees ook: Is Negan de echte held van 'The Walking Dead'?

Is het mogelijk?
"Ik heb hem [Andrew Lincoln] al een tijd niet gesproken. Maar ik weet dat hij dingen maakt, al heb ik hem al een tijd niet gezien. Al spreek ik hem wel via andere mensen. Ik krijg het nieuws wel. Dus ik ben heel benieuwd wat zijn werk gaat zijn voor The Walking Dead, voor de wereld van Walking Dead," aldus McBride.

Lees ook: Gerucht: 'The Walking Dead' gaat ermee stoppen

Voor haar is het zeker een mogelijkheid dat Carol in de films te zien zal zijn. Net zoals Michonne dat zeer waarschijnlijk ook zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix 'Tiger King': de bizarre serie waar iedereen het over heeft!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix 'Tiger King': de bizarre serie waar iedereen het over heeft!

Eén van de meest bijzondere docu-series ooit, namelijk \'Tiger King\' is te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels
Fans van series zoals Don't F*ck With Cats en Making a Murderer hebben een nieuwe,... euh "verrassende" docu-serie om naar te kijken. Het gaat hierbij uiteraard om Tiger King.

Toen Netflix de docu Tiger King lanceerde had het wellicht niet verwacht dat het zo'n grote impact zou hebben. Inmiddels lijkt het er naar uit te zien dat de docu-serie het internet heeft veroverd, want op verschillende social media kanalen zoals Twitter en Instagram raken mensen er duidelijk maar niet over uitgepraat.

Lees ook: Kijkers worden helemaal gek van Netflix-hit 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness'

Bizarre docu-serie
Afgaande op de naam zal je wellicht al snel tot de conclusie komen dat deze docu-serie gaat over een dierentuin of een tijgerreservaat... en daar heb je deels gelijk in. Anderzijds is het zo dat je bij het bekijken van deze serie ook geconfronteerd wordt met polygamie, huurmoordenaars evenals illegale tijgerfokkers en vermiste miljonairs! Voeg daar ook nog eens brandstichting evenals glittertops en absurde matjes aan toe en het mag duidelijk zijn dat dit een serie is zoals er geen twee bestaan...

In eerste instantie was Tiger King bedoeld als een (serieuze) docu-serie die een kijkje gaf achter de schermen van een tijgerreservaat. Wat er zich tijdens de opnames allemaal heeft afgespeeld had niemand op voorhand voor mogelijk gehouden... Wellicht ook de makers niet.

Wil je graag meer te weten komen over deze toch wel bijzondere, nieuwe docu-serie? Dan kan je even de onderstaande review bekijken. Anderzijds is de docu-serie uiteraard ook gewoon te bekijken op Netflix!



Lees ook: Netflix-hit 'Tiger King' krijgt mogelijk een tweede seizoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoeveel baantjes heeft Homer gehad in 'The Simpsons'?
Series / Nieuws

Hoeveel baantjes heeft Homer gehad in 'The Simpsons'?

Het zijn er nog veel meer dan je op het eerste gezicht zou denken.

The Simpsons is ondertussen zo oud, dat de aantallen in sommige opzichten behoorlijk oplopen. En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over het aantal afleveringen.

Homer Simpson is behoorlijk vaak gestopt met zijn baan bij de kerncentrale. Al die keren heeft hij weer een nieuwe baan genomen. Waar hij ooit Nuclear Technician was, werd hij vervolgens talloze keren ontslagen, opnieuw ingehuurd en kreeg hij nieuwe baantjes binnen de kerncentrale. Maar hoeveel baantjes heeft Homer nou gehad?

Lees ook: Animatieseries hebben (nog) geen last van de huidige crisis: maar waarom niet?

Aantal baantjes
MTV stelt dat Homer in de eerste 400 afleveringen van The Simpsons maar liefst 188 verschillende baantjes heeft gehad. De Golden Age van de serie (de eerste 226 afleveringen) was goed voor de meeste verschillende baantjes. In die tijd had Homer er maar liefst 80!

Lees ook: 'The Simpsons' verkleden zich als Disney-personages in nieuwe teaser

Die baantjes varieerden behoorlijk. De meest opvallende nieuwe baan die hij ooit heeft gehad in de serie, is die van astronaut. Maar uiteindelijk ging hij al die keren weer terug naar wat hij kende: het werk in de kerncentrale.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.