3 'must-see' Netflix-toppers voor nieuwe abonnees!

3 Netflix-toppers voor (nieuwe) Netflix abonnees

Voor nieuwe Netflix-abonnees zijn deze drie nieuwe series alvast absolute aanraders...

Geoffrey Ketels, 2 april 2020 om 23:13

Eerder vandaag raakte bekend dat Netflix wereldwijd haar aantal abonnees aanzienlijk ziet toenemen. Dit is ook het geval in Nederland en België. Voor nieuwe abonnees zetten wij alvast drie absolute Netflix-toppers op een rijtje om te kijken!
1.) You (2 seizoenen)
In eerste instantie is er natuurlijk de serie You. Recent raakte nog bekend dat één van de acteurs uit de reeks, namelijk Mark Blum het slachtoffer was geworden van het Coronavirus. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige romans en heeft wereldwijd hoge ogen gegooid. Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley) is niet alleen een stalker, maar ook een meestermanipulator en een moordenaar. Waarom? Allemaal om het hart van zijn droomvrouw voor zich te winnen! Niet alleen het geweldige acteertalent van de cast, maar ook het uitstekende script zorgen er voor dat dit een serie is die je als Netflix-abonnee gezien moet hebben!


2.) Sex Education (2 seizoenen)
Toegegeven, het is soms een beetje een vreemde serie, maar in een tijd waarin wat hersenloos kijkplezier meer dan welkom is blinkt Sex Education meer dan uit. De hoofdrollen in deze reeks zijn weggelegd voor Gillian Anderson en Asa Butterfield. De Britse komische reeks vertelt (onder meer) het verhaal van twee leerlingen die er voor kiezen om seksuele voorlichting te geven op school. Eén van de twee lijkt alvast over de nodige kennis te beschikken over het onderwerp omdat zijn moeder sekstherapeute is. Schijn bedriegt echter, want het advies dat wordt gegeven is lang niet altijd even goed...


3.) The Witcher (1 seizoen)
Er is de voorbije maanden heel wat gezegd en geschreven over The Witcher. Deze reeks, waarvan er nog maar één seizoen is verschenen, is uiteraard gebaseerd op de gelijknamige boeken van Andrzej Sapkowski. In The Witcher volgen we het doen en laten van Henry Cavill als Geralt of Rivia. De reeks staat er om bekend heel wat vrouwelijk schoon (en naakt) te bevatten waarvoor het wel eens de nodige kritiek te verduren kreeg. Alles bij elkaar gezien is dit echter een geweldige serie die voor iedereen wat wils te bieden heeft. Zeker en vast de moeite waard om even te bingewatchen dus!


Lees meer over: Netflix, serie, series, Netflix serie, Netflix series

Populair nieuws