search
Regisseur en cast voor de 'Scream' tv-serie bekendgemaakt
Series / Nieuws

Regisseur en cast voor de 'Scream' tv-serie bekendgemaakt

MTV boekt vooruitgang met de op Wes Cravens films gebaseerde show.

MTV en Dimension TV boeken vooruitgang met de ontwikkeling van de geplande Scream tv-serie. Tot nu toe werd het concept bekendgemaakt en hoorden we het een en ander over de hoofdpersonages. Nu meldt Deadline dat Jamie Travis (For A Good Time Call, Faking It) is ingehuurd om de pilot te regisseren. Verder weten we nu ook dat de hoofdrollen zullen worden gespeeld door Willa Fitzgerald (Alpha House, Royal Pains), Amy Forsyth (Torment, Reign), John Karna (Premature, The Neighbors), Carlson Young en Amadeus Serafini.


-Fitzgerald speelt Emma Duval, een klassieke schoonheid wiens sociale betrekkingen met de populaire mensen ervoor zorgt dat ze nog maar weinig meekrijgt van haar beste vriendin Audrey.

-Amy Forsyth is Audrey Jesen, de biseksuele dochter van een Lutheraanse pastoor. Zij droomt ervan een filmmaker te worden en heeft een sterke band met technologisch genie Noah.

-John Karna speelt Noah Foster. Hij heeft het in zich de volgende Steve Jobs te worden en een beschikt over een geweldig gevoel voor humor. Hij heeft verder een haast encyclopedische kennis van boeken, films, televisie etc.

-Young is Brooke Maddox, de charismatische leider van de populaire mensen.

-Tot slot speelt Amadeus Serafini de rol van Kieran Wilcox, de mysterieuze nieuwe jongen met een duistere kant. Hij is moeilijk te doorgronden en lijkt voor z'n leeftijd al aardig wat meegemaakt te hebben.

De pilot werd geschreven door Jay Beattie en Dan Dworkin, bekend van Criminal Minds en Revenge. Scream wordt geproduceerd door onder meer Wes Craven, de regisseur van alle films tot nu toe.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen