Nieuw op Netflix 'Tiger King': de bizarre serie waar iedereen het over heeft!

Ontdek de bizarre Netflix-serie 'Tiger King'!

Eén van de meest bijzondere docu-series ooit, namelijk 'Tiger King' is te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 2 april 2020 om 13:54

Fans van series zoals Don't F*ck With Cats en Making a Murderer hebben een nieuwe,... euh "verrassende" docu-serie om naar te kijken. Het gaat hierbij uiteraard om Tiger King.
Toen Netflix de docu Tiger King lanceerde had het wellicht niet verwacht dat het zo'n grote impact zou hebben. Inmiddels lijkt het er naar uit te zien dat de docu-serie het internet heeft veroverd, want op verschillende social media kanalen zoals Twitter en Instagram raken mensen er duidelijk maar niet over uitgepraat.

Lees ook: Kijkers worden helemaal gek van Netflix-hit 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness'

Bizarre docu-serie
Afgaande op de naam zal je wellicht al snel tot de conclusie komen dat deze docu-serie gaat over een dierentuin of een tijgerreservaat... en daar heb je deels gelijk in. Anderzijds is het zo dat je bij het bekijken van deze serie ook geconfronteerd wordt met polygamie, huurmoordenaars evenals illegale tijgerfokkers en vermiste miljonairs! Voeg daar ook nog eens brandstichting evenals glittertops en absurde matjes aan toe en het mag duidelijk zijn dat dit een serie is zoals er geen twee bestaan...

In eerste instantie was Tiger King bedoeld als een (serieuze) docu-serie die een kijkje gaf achter de schermen van een tijgerreservaat. Wat er zich tijdens de opnames allemaal heeft afgespeeld had niemand op voorhand voor mogelijk gehouden... Wellicht ook de makers niet.

Wil je graag meer te weten komen over deze toch wel bijzondere, nieuwe docu-serie? Dan kan je even de onderstaande review bekijken. Anderzijds is de docu-serie uiteraard ook gewoon te bekijken op Netflix!


Lees ook: Netflix-hit 'Tiger King' krijgt mogelijk een tweede seizoen!

Lees meer over: Tiger King, serie, Netflix

Populair nieuws