Kijkers worden helemaal gek van Netflix-hit 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness'

Kijkers worden gek van Netflix-hit Tiger King

De serie heeft elke paar minuten weer een wel heel bizarre wending!

Jim Pedd, 26 maart 2020 om 10:51

Netflix heeft weer een goede true-crime documentaire gelanceerd. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness zorgt ervoor dat fans helemaal wild worden.
De serie kan gezien worden als een spiritueel vervolg op Making a Murderer en Don’t F--k With Cats en is weer een bizar verhaal. Zo bizar dat kijkers van de Netflix-serie er maar niet over kunnen ophouden.

Joe Exotic
De serie draait om een tijgerfokker, Joe Exotic genaamd (zijn echte naam is Joseph Maldonado-Passage). Ooit runde hij het Greater Wynnewood Exotic Animal Park in Oklahoma. Die dierentuin focuste zich op grote katachtigen, precies zoals de titel al hint. Maar Mr. Exotic werkt er niet langer.

Sterker nog, hij zit tegenwoordig in de gevangenis en moet daar nog wel even blijven. Waarom? Nou ja, dat zie je dus in de serie en dat wordt eigenlijk steeds gekker. Een documentaire dus die blijft verbazen, met elke aflevering weer wat bizarre ontwikkelingen. Hoe reageren de fans? Hieronder een greep uit de reacties die we op Twitter tegenkwamen!Lees meer over: Tiger King Murder Mayhem and Madness, Tiger King, Netflix

Populair nieuws