search
Nieuwe 'Rick and Morty' trailer maakt releasedatum volgende afleveringen bekend!
Series / Nieuws

Nieuwe 'Rick and Morty' trailer maakt releasedatum volgende afleveringen bekend!

Gaat het hier om een 1 april-grap of is dit daadwerkelijk de datum waarop er nieuwe afleveringen te zien zijn?

Alhoewel het 1 april is belooft Adult Swim dat Rick and Morty in mei terugkomt met vijf gloednieuwe afleveringen. De laatste vijf afleveringen van het huidige vierde seizoen zijn vanaf 3 mei te zien.

Na een aantal bizarre teasers en een korte animatie lijkt nu dus duidelijk wanneer Rick and Morty terugkeren. Met het nummer Boys Are Back in Town op de achtergrond komen we erachter wat voor bizarre avonturen Rick en Morty in de komende afleveringen gaan meemaken.

Lees ook: 'Rick and Morty' zijn terug in bizarre korte animatie!

1 april-grap of niet?
Is deze trailer nou een 1 april-grap of niet? Het netwerk Adult Swim heeft er in ieder geval een handje van om juist op 1 april nieuwe series en afleveringen uit te brengen. Zo kwam het derde seizoen van Rick and Morty in 2017 op 1 april uit het niets opeens uit.

Natuurlijk biedt dit geen zekerheid of het tweede deel van het vierde seizoen inderdaad vanaf 3 mei op Adult Swim te zien zal zijn. Wanneer het tweede deel in Nederland op Netflix te zien zal zijn is al helemaal onduidelijk.

Alle afleveringen tot nu toe staan op Netflix. Bekijk hieronder de nieuwe trailer en oordeel zelf of het hier wel of niet om een grap gaat.

Lees ook: Bizarre trailer 'Rick and Morty' seizoen 4

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen