search
Problemen 'The Big Bang Theory' opgelost
Series / Nieuws

Problemen 'The Big Bang Theory' opgelost

De opnames gaan op tijd van start en het achtste seizoen komt niet in de problemen.

Nadat gisteren bleek dat Jim Parsons, Johnny Galecki en Kaley Cuoco-Sweeting al een nieuw contract gesloten hadden voor The Big Bang Theory, kunnen we nu melden dat ook Kunal Nayyar en Simon Helberg een nieuw contract hebben. Daarmee zijn de problemen voor de opnames van het achtste seizoen afgewend en kan de productie vandaag van start.


Oorspronkelijk zou de productie 30 juli van start gaan met een eerste table read, maar die werd toen er nog geen contracten waren met de vijf acteurs uitgesteld tot vandaag. Die plannen gaan nu dus ook daadwerkelijk door. Wat voor deal Nayar en Helberg gesloten hebben is niet bekend. Volgens TV Line verdiende Helberg 125.000 dollar per aflevering en Nayyar 75.000 dollar per aflevering.

Ondanks dat hun salarisverhoging substantieel zal zijn, verbleekt deze waarschijnlijk in vergelijking met de verhoging die Jim Parsons, Johnny Galecki en Kaley Cuoco-Sweeting kregen. Zij kregen elk een salarisverhoging van zo'n 300.000 dollar per aflevering, waarmee ze volgens de laatste berichten elk zo'n één miljoen dollar per aflevering verdienen. Daarnaast hebben ze uitzicht op een gigantische bonus van 90 miljoen dollar per persoon.

Het achtste seizoen van The Big Bang Theory zal 24 afleveringen tellen en op 22 september van start gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen