Cast 'Avatar: The Legend of Korra' keert terug

Cast 'Avatar: The Legend of Korra' keert terug

Maar niet voor een serie, wel voor een live-reading van een van de comics!

Jim Pedd, 4 april 2020 14:20

De cast van Nickelodeons Avatar: The Legend of Korra is weer bij elkaar gekomen. Hoewel de serie eindigde in 2014, heeft Dark Horse Comics nu aangekondigd dat hoofdrolspelers Janet Varney en Seychelle Gabrielle terugkeren om de stemmen van Korra en Asami nog eens in te spreken.
De twee gaan dat doen voor een live-reading van het graphic novel Legend of Korra van Dark horse. Die live-reading wordt in de loop van maandag 6 april gestreamed op het Twitch-kanaal van Dark Horse. Fans kunnen ondertussen ook vragen stellen die tijdens het streamen besproken worden.

Lees ook: Eerste clip laatste seizoen 'The Legend of Korra'

Legend of Korra
De comics zijn een formele voortzetting van het verhaal van de Nickelodeon-serie. Korra en Asami vertrekken uit de spirit world en keren terug naar Republic City. Daar komen ze erachter dat er een groot politiek conflict is uitgebroken dat mensen en de geesten tegenover elkaar zet.

En er is een bijzondere ontwikkelaar die een spirit portal wil omzetten naar een pretpark. Dat vinden Korra en Asami natuurlijk maar niets en dus gaan ze daar hard tegen werken.


Lees meer over: Avatar The Legend of Korra, Korra, Avatar, The Last Airbender, Janet Varney, Seychelle Gabrielle, Nickelodeon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws