search

Ons nieuws van zaterdag 4 april 2020

Eindelijk weten we wie Beta is in 'The Walking Dead'!
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wie Beta is in 'The Walking Dead'!

Het is een onthulling waar we een dik seizoen op hebben moeten wachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aanwijzingen waren er al, maar de meest recente aflevering van AMC's The Walking Dead gaf nu pas echt antwoord op een mysterie dat al ruim een jaar heerst in de serie: de identiteit van Beta.

Sinds Beta halverwege het negende seizoen van de serie geïntroduceerd werd, is zijn gezicht altijd verborgen geweest onder zijn Whisperer-masker. In aflevering 2 van het tiende seizoen, zagen we hoe Alpha en Beta elkaar ontmoet hadden en droeg hij een skimasker. En in aflevering 12 doodde Beta zelfs een Whisperer om zijn identiteit geheim te houden.

Lees ook: Ook dit personage maakt oversteek naar 'Walking Dead'-films

Wie is Beta
Dan wordt het interessant: in aflevering 14 van seizoen 5, zagen we een plaat liggen in de collectie van Daniel Salazar. Daarin ook een cover met een man met baard, die heel erg lijkt op die van Beta. De meest recente aflevering bevestigde dat hij inderdaad Beta is!

Lees ook: Gerucht: 'The Walking Dead' gaat ermee stoppen

Beta is dus een zanger, die lang zijn identiteit verborgen gehouden heeft. Waarom precies weten we niet, maar een mooie onthulling is het wel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Baby Yoda in 'The Mandalorian' zorgt voor groot 'Star Wars' plotgat
Series / Nieuws

Baby Yoda in 'The Mandalorian' zorgt voor groot 'Star Wars' plotgat

Zijn aanwezigheid is misschien niet zo handig als je kijkt naar het canon van Star Wars.

Iedereen houdt van Baby Yoda in The Mandalorian. Maar de intens schattige baby zorgt ook voor een probleem in het canon van Star Wars. The Child (zoals hij in de serie heet), is 50 jaar oud en precies dat zorgt voor een probleem.

Dat heeft allemaal te maken met de leeftijd van Yoda in de films en wat er over hem gezegd is tot nu toe. Dat staat namelijk haaks op wat we nu weten over het schattige groene wezentje uit de serie van Disney+.

Lees ook: Nòg een acteerlegende voor 'The Mandalorian'

Baby Yoda
Hoe zit het nu precies? In The Mandalorian is Baby Yoda 50 jaar oud. Yoda was 900 jaar oud toen hij doodging in The Empire Strikes Back en liet in die film weten dat hij 800 jaar lang Jedi had getraind. Hij begon op zijn honderdste.

Lees ook: Nog een Clone Wars-personage in 'The Mandalorian'

Als Yoda er hetzelfde uit had gezien als Baby Yoda in The Mandalorian, dan zou hij zeer waarschijnlijk niet oud genoeg zijn om zelf Jedi te trainen tegen de tijd dat hij 100 werd. Het is dus een plotgat…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-fans boos over stopzetten van een aantal series
Series / Nieuws

Netflix-fans boos over stopzetten van een aantal series

Heel blij zijn fans niet met het stopzetten van V-Wars en October Faction.

Netflix heeft net een punt achter twee series gezet: V-Wars en October Faction. Heel blij zijn kijkers daar niet mee en dat laten ze merken op sociale media. Op Twitter lezen we vandaag bericht van heel wat fans die niet blij zijn.

Netflix geeft eigenlijk bijna nooit de kijkcijfers van zijn series vrij. We weten dus niet hoe goed de series bekeken zijn. Maar wat we wel weten, is dat de ontvangst behoorlijk tegenviel. De verwachting kan dus zijn dat lang niet iedereen de serie uiteindelijk helemaal af keek. En dus zal Netflix besloten hebben om er maar een punt achter te zetten.

Ontevreden fans
V-Wars draaide om een arts die hard op zoek moest naar een geneesmiddel voor een vampierplaag. De serie October Faction draaide om een monsterjager die met pensieon is en zijn familie, die ergens een terruggetrokken leven proberen te leiden.

Voor beide series treffen we heel wat boze reacties aan op sociale media:









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nòg een acteerlegende voor 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Nòg een acteerlegende voor 'The Mandalorian'

Actrice Jamie Lee Curtis zou gecast zijn in de Star Wars-serie van Disney+.

The Mandalorian voegt steeds meer acteerlegendes toe aan zijn cast. Nu horen we dat na Michael Biehn, ook actrice Jamie Lee Curtis gecast is in het tweede seizoen van de serie.

Dat meldt de site Making Star Wars, dat na al die jaren nog best betrouwbare bronnen heeft weten te vergaren in de industrie. Welke rol Curtis zal spelen is niet bekend. We horen dat de actrice enkele dagen op de set te zien was en "dat ze er meerdere keren is geweest".

Lees ook: 'The Mandalorian' voegt nog een legende toe aan zijn cast

Kleine rol?
Zo bezien lijkt het erop dat de actrice een relatief kleine rol gaat hebben in de serie. Welke dat misschien kan zijn is niet zeker. Daar wordt ook niet over gesproken in het bericht van Making Star Wars.

Lees ook: Fans zijn héél boos op 'The Mandalorian'

Die site schrijft enkel dat de actrice "alles wel zou kunnen spelen, van een Imperial tot een Rebel, ik zou het me allebei voor kunnen stellen. Ze heeft echt de kracht om elk van die rollen te spelen en heeft een kwaliteit die Carrie Fisher ook met zich meebracht."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ serie 'Obi-Wan Kenobi' zet goede stappen
Series / Nieuws

Disney+ serie 'Obi-Wan Kenobi' zet goede stappen

Het zal nog even duren voordat de opnames beginnen, maar er is opnieuw een stap in de goede richting gezet.

Joby Harold is ingehuurd als nieuwe scenarist van de serie over Obi-Wan Kenobi die Disney+ op de planning heeft staan. Harold neemt daarmee het stokje over van Hossein Amini, die het project in januari verliet.

Lees ook: Ewan McGregor bevestigt problemen 'Star Wars'-serie

Dit is de eerste keer dat Harold als schrijver van een tv-serie werkt. Hij is echter wel op andere fronten werkzaam geweest in de tv- en filmindustrie. Zo was hij uitvoerend producent van de WGN America-serie Underground en Netflix-serie Spinning Out, maar ook de film John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Tevens schreef hij het script voor Zack Snyders nog te verschijnen Netflix-film Army of the Dead.

Ewan McGregor bevestigde vorig jaar augustus dat hij opnieuw de rol van Obi-Wan Kenobi zal spelen in de serie. De laatste keer dat we hem zagen als de Jedi-meester was in Revenge of the Sith uit 2005. Deborah Chow regisseert de miniserie.

Lees ook: Bizarre geruchten rond 'Obi-Wan Kenobi'-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'La Casa de Papel' seizoen 4
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'La Casa de Papel' seizoen 4

Het vierde seizoen van de populaire serie 'La Casa de Papel' staat vanaf vandaag op Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het heeft niet minder dan negen maanden geduurd, maar vanaf vandaag, vrijdag 3 april 2020 is het vierde seizoen van La Casa de Papel dan eindelijk te bekijken op Netflix!

De lancering van het vierde seizoen van de reeks zorgt er voor dat we vanaf vandaag eindelijk weten hoe het verder gaat met Tokio, Denver, Rio, Nairobi en de professor evenals de rest van de crew. De trailer die eerder door Netflix op de wereld werd losgelaten bewees in ieder geval dat het vierde seizoen er eentje beloofd te worden die bijzonder spannend zal zijn!

Vervolg op een nieuwe overval
De start van het vierde seizoen van La Casa de Papel staat uiteraard geheel in het teken van het vervolg van de overval die plaatsvond aan het einde van seizoen drie. Aan het begin van het nieuwe seizoen denkt de professor dat zijn liefde is geëxecuteerd. Bovendien blijkt dat Rio en Tokio net een legertank hebben opgeblazen en we zien een Nairobi die vecht voor haar leven. Spanning verzekerd!

Ben jij één van de vele fans van La Casa de Papel? Kijk je dan ook reeds enige tijd uit naar het nieuwe deel uit de reeks? Dan kan je deze vanaf vandaag, vrijdag 3 april 2020 bekijken op Netflix!

Wil je nog even een voorsmaakje krijgen van het vierde seizoen? Dat is mogelijk door middel van de hieronder terug te vinden trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Negan choqueert in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Negan choqueert in 'The Walking Dead'

In aflevering 12 "Walk With Us" gaat het er weer hard aan toe. Ook met dank aan Negan!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In aflevering 12 van het huidige seizoen van The Walking Dead gebeurt weer het nodige tussen de uiteenlopende personages in de zombieserie. En het personage Negan van Jeffrey Dean Morgan heeft daarbij een doorslaggevende rol. Let op: SPOILERS!

Tijdens Talking Dead ging Morgan in op de wijze waarop zijn personage Alpha (Samantha Morton) omlegt in de aflevering "Walk With Us". Hij snijdt haar keel door, maar geeft haar daarna ook een afscheidskus.

"Ik vind dat het een meedogenloze manier was om heen te gaan. Dat je keel wordt doorgesneden. Ik weet het, aangezien mijn eigen keel is doorgesneden," zei Morgan tijdens Talking Dead over de manier waarop Rick Grimes zo'n 8 jaar eerder Negan versloeg in de finale-aflevering "Wrath" van seizoen 8.

Lees ook: Grootse terugkeer in 'The Walking Dead' komt dichterbij!

Doodse kus
Over het moment waarop Negan een kus geeft aan de dode Alpha zei Morgan het volgende: "Ze kregen in een zeer korte tijd een raar soort relatie... Hij gaf haar alle kansen om te zeggen dat ze Lydia niet zou doden. Ik weet niet precies wat zijn plan zou zijn geweest als ze had gezegd' ik ga mijn dochter niet vermoorden', maar ik denk dat Negan - ik wil geen medeleven zeggen - maar haar op een zeker moment rust wilde geven tijdens het zeer gewelddadige einde."

"Ik denk niet dat ze verliefd waren of zoiets," zei Morgan daarna. "Ik weet dat ze niet verliefd waren, maar vreemd genoeg denk ik dat de kus iets is dat Negan zeker zou doen."

Lees ook: Gerucht: 'The Walking Dead' gaat ermee stoppen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledige trailer horrorserie '50 States of Fright'
Series / Trailer

Volledige trailer horrorserie '50 States of Fright'

Acteurs als Christina Ricci, Asa Butterfield en Ron Livingston maken hun opwachting in de anthology-serie

Quibi heeft vandaag de officiële trailer vrijgegeven van Sam Raimi's horror-anthology serie 50 States of Fright. De serie wordt beschikbaar gesteld wanneer de unieke streamingdienst op 6 april a.s. live gaat.

In het eerste seizoen van 50 States of Fright worden broodje aapverhalen uit de Amerikaanse staten Colorado, Florida, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Oregan en Washington belicht.

Uitvoerend producent Raimi regisseerde de aflevering The Golden Arm, waarin acteurs als Rachel Brosnahan, Travis Fimmel en John Marshall Jones. Hij schreef daarnaast het script samen met zijn broer Ivan Raimi.

Lees ook: Eerste trailer horror-serie '50 States of Fright' van Sam Raimi

Andere acteurs die hun opwachting maken in de verschillende afleveringen zijn Christina Ricci, Jacob Batalon, Ming-Na Wen, Taissa Farmiga, Ron Livingston en Asa Butterfield. Naast Raimi regisseren ook Daniel Goldhaber, Yoko Okumura, Scott Beck en Bryan Woods.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 3 van 'Titans' verwelkomt groot DC-personage
Series / Nieuws

Seizoen 3 van 'Titans' verwelkomt groot DC-personage

Na Batman verschijnt ook het DC-personage Barbara Gordon op het toneel van Titans.

Zo'n twee jaar geleden verscheen het eerste seizoen van de DC-serie Titans op de VoD-dienst DC Universe. En deze bleek een succes. Nog geen jaar later verscheen seizoen twee en nu kijken de fans alweer uit naar seizoen drie dat dit jaar debuteert.

En in seizoen drie krijgen we uiteraard weer een aantal nieuwe personages te zien. Titans-regisseur Boris Mojsovski heeft onthult dat Barbara Gordon een rol heeft en zij wordt in de strips uiteindelijk Batgirl.

Barbara Gordon a.k.a. Batgirl of toch Oracle?
In het derde seizoen keert ook Batman van acteur Iain Glen terug. Barbara Gordon is uiteraard de dochter van Gotham City politiecommissaris James Gordon. Overigens wordt ze in de strips later ook het personage Oracle, en volgens de geruchten zou ze juist als dat personage te zien zijn in Titans, vroeg of laat.

Lees ook: Batman en Robin samen op foto 'Titans'-serie!

Naar een actrice wordt nog gezocht en de verschijningsdatum voor seizoen 3 is nog niet niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cast 'Avatar: The Legend of Korra' keert terug
Series / Nieuws

Cast 'Avatar: The Legend of Korra' keert terug

Maar niet voor een serie, wel voor een live-reading van een van de comics!

De cast van Nickelodeons Avatar: The Legend of Korra is weer bij elkaar gekomen. Hoewel de serie eindigde in 2014, heeft Dark Horse Comics nu aangekondigd dat hoofdrolspelers Janet Varney en Seychelle Gabrielle terugkeren om de stemmen van Korra en Asami nog eens in te spreken.

De twee gaan dat doen voor een live-reading van het graphic novel Legend of Korra van Dark horse. Die live-reading wordt in de loop van maandag 6 april gestreamed op het Twitch-kanaal van Dark Horse. Fans kunnen ondertussen ook vragen stellen die tijdens het streamen besproken worden.

Lees ook: Eerste clip laatste seizoen 'The Legend of Korra'

Legend of Korra
De comics zijn een formele voortzetting van het verhaal van de Nickelodeon-serie. Korra en Asami vertrekken uit de spirit world en keren terug naar Republic City. Daar komen ze erachter dat er een groot politiek conflict is uitgebroken dat mensen en de geesten tegenover elkaar zet.

En er is een bijzondere ontwikkelaar die een spirit portal wil omzetten naar een pretpark. Dat vinden Korra en Asami natuurlijk maar niets en dus gaan ze daar hard tegen werken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tegen de verwachtingen in komt 'Snowpiercer'-serie een stuk eerder uit!
Series / Nieuws

Tegen de verwachtingen in komt 'Snowpiercer'-serie een stuk eerder uit!

Het coronavirus zorgt bij veel series voor vertraging. Maar niet bij deze!

TNT heeft besloten om Snowpiercer eerder uit te brengen. De première staat nu gepland voor half mei dit jaar, waarmee de serie twee weken eerder van start gaat dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Waar veel series nu later uitkomen of niet-complete seizoenen hebben, is dat bij Snowpiercer anders. Variety meldt dat TNT nu besloten heeft om eerder van start te gaan. De serie debuteert nu op 17 mei, in plaats van het oorspronkelijk geplande 31 mei.

Lees ook: Premièredatum en nieuwe trailer 'Snowpiercer'-serie!

Snowpiercer
TNT-baas Brett Weitz stelt dat het "een van de meest geanticipeerde series van 2020" is en dat men een "gave, meeslepende thriller" gemaakt heeft die je "continu op het puntje van je stoel" laat zitten.

Lees ook: 'Snowpiercer'-serie nu al goed voor een tweede seizoen

De serie is gebaseerd op de film uit 2013 die Bong Joon Ho maakte. De boel speelt zich af in de toekomst, waarin de mensheid heeft geprobeerd klimaatverandering te stoppen door bepaalde stoffen in de atmosfeer te deponeren. Dat had een verkeerd effect, want de wereld is in zijn geheel bevroren. De enige mensen die nog leven, zitten aan boord van een trein die eeuwig rondjes om de wereld rijdt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit wordt deel van het verhaal van 'Star Trek: Picard' seizoen 2
Series / Nieuws

Dit wordt deel van het verhaal van 'Star Trek: Picard' seizoen 2

We leren straks veel meer over de compleet mislukte reddingsmissie van de Romulans.

Het is een week geleden dat Star Trek: Picard tot een einde kwam. Het eerste seizoen althans, en dus wordt er nu gesproken over de geplande tweede reeks. Uitvoerend producent Michael Chabon vertelt daar nu iets over.

Een van de centrale punten in dit eerste seizoen was de reddingsmissie van de Romulans die gepland stond. Volgens Chabon wordt daar in het tweede seizoen "op zekere wijze" meer mee gedaan. Het lijkt er daarmee vooral op, dat de reddingsmissie meer lagen had dan we in het eerste seizoen zagen.

Lees ook: Nog een oude bekende terug in 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Redding van een supernova
Bij de reddingsmissie was Picard de leidinggevende van een grote vloot aan ruimteschepen die door de Federation gestuurd werden om de Romulans te redden van hun thuisplaneet Romulus. Hun ster stond namelijk op het punt om supernova te gaan.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' seizoen 2 gaat een geheel andere richting inslaan

Maar die redding liep mis en had grote consequenties voor de houding van de Federation ten aanzien van de Romulans, maar ook ten aanzien van synthetische wezens. Dat vormde allemaal onderdeel van een groter geheel, waar we in het nieuwe seizoen dus meer over gaan leren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.