Tegen de verwachtingen in komt 'Snowpiercer'-serie een stuk eerder uit!

Tegen de trend in komt 'Snowpiercer' eerder uit

Het coronavirus zorgt bij veel series voor vertraging. Maar niet bij deze!

Jim Pedd, 4 april 2020 om 13:09

TNT heeft besloten om Snowpiercer eerder uit te brengen. De première staat nu gepland voor half mei dit jaar, waarmee de serie twee weken eerder van start gaat dan oorspronkelijk de bedoeling was.
Waar veel series nu later uitkomen of niet-complete seizoenen hebben, is dat bij Snowpiercer anders. Variety meldt dat TNT nu besloten heeft om eerder van start te gaan. De serie debuteert nu op 17 mei, in plaats van het oorspronkelijk geplande 31 mei.

Lees ook: Premièredatum en nieuwe trailer 'Snowpiercer'-serie!

Snowpiercer
TNT-baas Brett Weitz stelt dat het “een van de meest geanticipeerde series van 2020” is en dat men een “gave, meeslepende thriller” gemaakt heeft die je “continu op het puntje van je stoel” laat zitten.

Lees ook: 'Snowpiercer'-serie nu al goed voor een tweede seizoen

De serie is gebaseerd op de film uit 2013 die Bong Joon Ho maakte. De boel speelt zich af in de toekomst, waarin de mensheid heeft geprobeerd klimaatverandering te stoppen door bepaalde stoffen in de atmosfeer te deponeren. Dat had een verkeerd effect, want de wereld is in zijn geheel bevroren. De enige mensen die nog leven, zitten aan boord van een trein die eeuwig rondjes om de wereld rijdt.

Bron: Variety

Lees meer over: Snowpiercer, TNT, Bong Joon Ho

Populair nieuws