search
Hayley Atwell over verhaal 'Agent Carter'
Series / Nieuws

Hayley Atwell over verhaal 'Agent Carter'

Het wordt een zeer actievolle serie.Over een paar maanden wordt in een serie van acht afleveringen het verhaal van Agent Peggy Carter, die we kennen uit de Captain America-films, verteld. In de serie is het 1946 en is de oorlog net voorbij. Peggy, gespeeld door Hayley Atwell, raakt gemarginaliseerd als de mannen terugkeren van het buitenland. Ze moet nu een balans vinden tussen administratief werk en het op geheime missies gaan voor Howard Stark.

In een interview met TV Line ging Atwell in op de rol. "Mijn favoriete deel, is iets dat het publiek nog niet gezien heeft. Het is de ontwikkeling van haar personage gedurende de serie, die iets meer driedimensionaal zal zijn. Iets waar vrouwen zich mee kunnen identificeren. Maar niet gewoon met de competente, sterke en intelligente vrouw die zij is, maar ook de psychologische en emotionele kant van haar leven. Wat een vrouw allemaal moet opofferen om een plaats in de wereld te vinden."

Verder bevestigde Atwell dat de serie acht afleveringen zal tellen en dat deze te zien zijn tijdens de pauze die Agents of S.H.I.E.L.D. halverwege het tweede seizoen neemt. "Het idee is om het in acht afleveringen te vertellen. Het verhaal wordt dus relatief kort, een intens avontuur met veel twists. Er is niet veel tijd om te ademen of om te breed te worden. Er is veel avontuur, veel actie."

De serie is in januari 2015 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen