search
Details over plot tweede seizoen 'True Detective'
Series / Nieuws

Details over plot tweede seizoen 'True Detective'

Het begint weer met een gruwelijke satanistische moord.

Eergisteren hadden we het bericht dat Vince Vaughn in onderhandelingen zou zijn voor het tweede seizoen van HBO-serie True Detective. Nu hebben we niet alleen details over het verhaal van het seizoen, dat nog geschreven wordt door Nic Pizzolatto, maar ook nog over wie welk personage zou spelen.


Allereerst nog over de personages. Eén daarvan zou mogelijk gespeeld worden door Elisabeth Moss, die we kennen als Peggy Olson van Mad Men. Verder zouden ook Colin Farrell en Taylor Kitsch mogelijk spelen in de serie. Hieronder een omschrijving van wat volgens The Wrap de hoofdpersonen worden in het tweede seizoen.

Ray Velcro (Farrell): een rechercheur die het moeilijk heeft gehad, zowel in zijn privé als professionele leven.

Paul Woodrugh (Kitsch): een 28-jargie rechercheur en veteraan die flink wat geweld en vernietiging gezien heeft.

Ani Bezzerides (Moss): een no-nonsense sheriff van Montery. Zij gokt en heeft alcoholproblemen. Die problemen komen voort uit haar moeilijke opvoeding.

Frank Semyon (Vaughn): een voormalig dief, maar nu gerespecteerd zakenman. Hij wil een hoge snelheid trainrails laten leggen tussen Zuid- en Noord-Californië.

Verder heeft The Wrap nog een omschrijving van het verhaal. Dit zou beginnen met een gruwelijke moord, die op Ben Caspar. Hij is de burgermeester van een fictieve Californische stad en wordt levenloos gevonden op een eenzaam stuk weg van de Pacific Coast Highway. Hij is vermoord en zijn lichaam is bedekt in satanische symbolen. De detectives onderzoeken zijn persoonlijke leven en het blijkt dat hij te maken heeft met occulte elementen in de duistere transportwereld van de Verenigde Staten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen