search

Ons nieuws van donderdag 7 augustus 2014

Supersonische nieuwe trailer 'The Flash'
Series / Trailer

Supersonische nieuwe trailer 'The Flash'

''My name is Barry Allen... and I'm the fastest man alive.''



The CW heeft een gloednieuwe trailer van superheldenserie The Flash online gezet. De trailer duurt slechts 30 seconden, maar laat door de razendsnelle beelden toch een behoorlijk goede indruk achter van wat we kunnen verwachten. Daarnaast stelt hoofdpersonage Barry Allen (Grant Gustin) zich aan ons voor. Je kunt de trailer hierboven bekijken!

The Flash is een serie van bedenkers Greg Berlanti en Andrew Kreisberg, die samen met Geoff Johns de pilot-aflevering schreven. De pilot werd geregisseerd door David Nutter, die ook de pilot van Arrow regisseerde. Grant Gustin, Candice Patton, Jesse L. Martin en Michelle Harrison"‹ spelen de hoofdrollen in de serie.

De eerste aflvering van The Flash wordt op 7 oktober uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijfde seizoen 'Arrested Development' kwestie van tijd
Series / Nieuws

Vijfde seizoen 'Arrested Development' kwestie van tijd

Maak je maar op voor een nieuwe reünie van de familie Bluth.

Maak je maar op voor een nieuwe reünie van de familie Bluth. Al tijden wordt er gesproken over het vijfde seizoen van Arrested Development, maar nooit zijn er aankondigingen gedaan. Nu vertelt Netflix chief content officer Ted Sarandos dat het enkel een vraag is van wanneer de film uit zal komen. De cast heeft het druk en dus moet er gezocht worden naar een mogelijkheid om nieuwe afleveringen te maken.

In een interview met USA Today vertelde Sarandos dat hij zich "positief" voelde over de mogelijkheid van een vijfde seizoen voor de hitserie. "Het is een kwestie van wanneer," vertelde hij. Het probleem is vooral dat de cast het bijzonder druk heeft en daar had Netflix bij het maken van het vierde seizoen ook al problemen mee.

Dat werd vervolgens opgelost door de personages allemaal een eigen subplot te geven en door green screens te gebruiken om interacties toch mogelijk te maken. Daarop werd vervolgens kritiek geleverd, want "De cast was niet vaak genoeg samen te zien." En er wordt nu aan gewerkt om daar verandering in te brengen.

In de hitserie van Mitchell Hurwitz volgen we de disfunctionele Bluth-familie. De hoofdrollen worden gespeeld door Jason Bateman (Michael Bluth), Portia de Rossi (Lindsay Bluth Fünke), Will Arnett (Gob Bluth), Michael Cera (George-Michael Bluth), Alia Shawkat (Maeby Fünke), Tony Hale (Buster Bluth), David Cross (Tobias Fünke), Jeffrey Tambor (George Bluth Sr.) en Jessica Walter (Lucille Bluth).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wolfgang Petersen maakt Syfy-serie 'Ghost Brigades'
Series / Nieuws

Wolfgang Petersen maakt Syfy-serie 'Ghost Brigades'

Sinds de films Troy (2004) en Poseidon (2006) is er weinig vernomen van de regisseur.

Syfy heeft vandaag aangekondigd dat de tweevoudig Oscar-genomineerde regisseur Wolfgang Petersen (Das Boot, Air Force One, Troy) en Scott Stuber (Safe House, Ted) de serie Ghost Brigades ontwikkelen voor Syfy. De serie is gebaseerd op John Scalzi's Hugo Award-genomineerde boekenserie Old Man's War.

In Ghost Brigades volgen we John Perry, een 75-jarige man die zich vrijwillig opgeeft voor de Colonial Defence Force, een krijgsmacht die al eeuwenlang strijdt voor een grotere rol van de mensheid in het heelal. Via technologisch vernuft worden zijn ervaringen en bewustzijn in een jonger lichaam geplaatst om het gevecht in de ruimte aan te kunnen gaan. Wanneer John echter op zijn bestemming arriveert, krijgt hij te maken met een mysterieuze dame en belandt hij midden in een complot waarbij een elite-macht genaamd The Ghost Brigades bij betrokken is.

Jake Thonrton en Ben Lustig (die momenteel Winter's Knight ontwikkelen voor Columbia Pictures) zullen de pilot schrijven. Universal Cable produceert de serie voor Syfy, in samenwerking met Petersens Radiant Productions en Stubers Bluegrass Films.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Details over plot tweede seizoen 'True Detective'
Series / Nieuws

Details over plot tweede seizoen 'True Detective'

Het begint weer met een gruwelijke satanistische moord.

Eergisteren hadden we het bericht dat Vince Vaughn in onderhandelingen zou zijn voor het tweede seizoen van HBO-serie True Detective. Nu hebben we niet alleen details over het verhaal van het seizoen, dat nog geschreven wordt door Nic Pizzolatto, maar ook nog over wie welk personage zou spelen.

Allereerst nog over de personages. Eén daarvan zou mogelijk gespeeld worden door Elisabeth Moss, die we kennen als Peggy Olson van Mad Men. Verder zouden ook Colin Farrell en Taylor Kitsch mogelijk spelen in de serie. Hieronder een omschrijving van wat volgens The Wrap de hoofdpersonen worden in het tweede seizoen.

Ray Velcro (Farrell): een rechercheur die het moeilijk heeft gehad, zowel in zijn privé als professionele leven.

Paul Woodrugh (Kitsch): een 28-jargie rechercheur en veteraan die flink wat geweld en vernietiging gezien heeft.

Ani Bezzerides (Moss): een no-nonsense sheriff van Montery. Zij gokt en heeft alcoholproblemen. Die problemen komen voort uit haar moeilijke opvoeding.

Frank Semyon (Vaughn): een voormalig dief, maar nu gerespecteerd zakenman. Hij wil een hoge snelheid trainrails laten leggen tussen Zuid- en Noord-Californië.

Verder heeft The Wrap nog een omschrijving van het verhaal. Dit zou beginnen met een gruwelijke moord, die op Ben Caspar. Hij is de burgermeester van een fictieve Californische stad en wordt levenloos gevonden op een eenzaam stuk weg van de Pacific Coast Highway. Hij is vermoord en zijn lichaam is bedekt in satanische symbolen. De detectives onderzoeken zijn persoonlijke leven en het blijkt dat hij te maken heeft met occulte elementen in de duistere transportwereld van de Verenigde Staten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hayley Atwell over verhaal 'Agent Carter'
Series / Nieuws

Hayley Atwell over verhaal 'Agent Carter'

Het wordt een zeer actievolle serie.



Over een paar maanden wordt in een serie van acht afleveringen het verhaal van Agent Peggy Carter, die we kennen uit de Captain America-films, verteld. In de serie is het 1946 en is de oorlog net voorbij. Peggy, gespeeld door Hayley Atwell, raakt gemarginaliseerd als de mannen terugkeren van het buitenland. Ze moet nu een balans vinden tussen administratief werk en het op geheime missies gaan voor Howard Stark.

In een interview met TV Line ging Atwell in op de rol. "Mijn favoriete deel, is iets dat het publiek nog niet gezien heeft. Het is de ontwikkeling van haar personage gedurende de serie, die iets meer driedimensionaal zal zijn. Iets waar vrouwen zich mee kunnen identificeren. Maar niet gewoon met de competente, sterke en intelligente vrouw die zij is, maar ook de psychologische en emotionele kant van haar leven. Wat een vrouw allemaal moet opofferen om een plaats in de wereld te vinden."

Verder bevestigde Atwell dat de serie acht afleveringen zal tellen en dat deze te zien zijn tijdens de pauze die Agents of S.H.I.E.L.D. halverwege het tweede seizoen neemt. "Het idee is om het in acht afleveringen te vertellen. Het verhaal wordt dus relatief kort, een intens avontuur met veel twists. Er is niet veel tijd om te ademen of om te breed te worden. Er is veel avontuur, veel actie."

De serie is in januari 2015 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.