The Flash en Green Lantern zitten in 'Stargirl'!

The Flash en Green Lantern zitten in 'Stargirl'!

Maar het zijn andere versies van de personages dan je kent uit het Arrowverse.

Jim Pedd, 6 april 2020 om 12:22

De serie Stargirl zal een aantal cameo’s hebben die wel heel interessant zijn. We gaan namelijk het klassieke Justice Society of America (JSA) team zien, en daar horen ook The Flash en Green Lantern bij!
In de serie ontdekt Courtney Whitmore, een jonge tiener, een machtige staf. Als ze die oppikt en gebruikt, verandert ze in een machtige heldin. Dat doet haar besluiten om een nieuwe JSA te vormen, maar in de serie zien we ook flashbacks naar een oude versie van de Society.

Lees ook: Eerste blik op DC-superheld Doctor Mid-Nite!

Oude Flash!
Tijdens een interview met IGN, vertelde medebedenker Geoff Johns dat we cameo’s kunnen verwachten. “Er wordt gesproken over Green Lantern en Flash in de serie en ze zaten in het JSA. Er zit een foto van hen in de eerste aflevering en er zijn plannen voor toekomstige momenten, maar Jay Garrick en Alan Scott zijn voor mij altijd echt gepensioneerde staatslieden geweest,” aldus Johns.

Lees ook: Grootste sidekick ever in trailer 'Stargirl'

“Het zijn de grote helden van de JSA en hun schaduw is erg lang en het zijn echt mooie personages. Ze maken onderdeel uit van de oorspronkelijke JSA en hun nalatenschap wordt in de hele serie gevoeld. Ik wil er niet te veel over verklappen, maar hiermee weet je denk ik al het een en ander.”

Bron: IGN

Lees meer over: Stargirl, DC, The Flash, Green Lantern, JSA, Geoff Johns

Populair nieuws