Netflix kondigt nieuwe en opvallend datingshow aan

Netflix kondigt nieuwe datingshow aan

En dat nieuwe datingexperiment komt er veel sneller dan je zou verwachten...

Geoffrey Ketels, 5 april 2020 12:24

Het enorme succes van Love is Blind leverde het datingexperiment al vrij snel een tweede seizoen op. Ondanks het feit dat fans daarvoor nog steeds een gat in de lucht springen is er nu alweer een nieuw experiment aangekondigd.

Netflix heeft een nieuwe reality tv-datingshow aangekondigd genaamd Too Hot To Handle. De naam op zich belooft in ieder geval veel goeds. Dit geldt overigens ook voor de aankondiging die Netflix heeft gedaan met betrekking tot het nieuwe experiment. Netflix zelf noemt het namelijk "een nieuwe reality tv-datingshow met een sappige draai".

In het nieuwe datingexperiment worden tien vrijgezellen in een prachtige villa bij elkaar gezet. Het doel? Een spannende en "bloedhete" zomer beleven! De winnaars van het experiment kunnen aan de haal gaan met een bedrag van niet minder dan 100.000 euro, maar er zit ook een addertje onder het gras.

De deelnemers mogen elkaar niet knuffelen, zoenen of aanraken. Gebeurt dat wel? Dan zal het prijzengeld stelselmatig afnemen. Hoe meer fysiek contact de deelnemers met elkaar zullen hebben, des te minder geld ze dus uiteindelijk aan het einde van de rit zullen overhouden.

17 april 2020
Kan je bij het lezen van bovenstaande al niet meer wachten tot dit nieuwe experiment zal verschijnen op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Lang wachten hoeft helemaal niet, want het eerste seizoen zal reeds op de streamingdienst te bekijken zijn vanaf 17 april. Een trailer is er in ieder geval nog niet, dus op de eerste beelden blijft het nog even wachten.

Lees meer over: Netflix, datingshow, dating, datingexperiment, serie, series

Populair nieuws