Oude bekende terug in Arrowverse-serie 'Superman and Lois'!

Oude bekende in Arrowverse-serie Superman and Lois

Niemand minder dan Sam Lane keert terug, nadat hij eerder in Supergirl te zien was.

Jim Pedd, 5 april 2020 om 11:07

Sam Lane was al te zien in The CW’s Arrowverse. Maar het personage wordt straks opnieuw gespeeld en wel door iemand anders dan eerst. Acteur Dylan Walsh is gecast als Sam Lane, nadat het personage eerder gespeeld werd door Glenn Morshower in Supergirl.
De serie werd eind 2019 aangekondigd en is sindsdien in de maak. Eerder dit jaar besloot The CW er een volledig eerste seizoen voor te maken. Dat kwam erg vroeg, want normaliter wordt zoiets in het pilotseizen in april of mei besloten. Maar dat is nu dus anders gegaan, wat dus ook geldt voor het casten.

Lees ook: 'Superman & Lois'-serie wordt behoorlijk duister

Sam Lane
Deadline meldt nu dat Dylan Walsh gecast is in de serie als Sam Lane. Dat personage is een generaal bij het Amerikaanse leger, die alles doet om de wereld te beschermen tegen bedreigingen. Of die nou van de Aarde komen of niet, Sam wil perfectie van iedereen in zijn leven.

Lees ook: Waar gaat de nieuwe Superman-serie over?

Waarom Morshower niet terugkeert als Sam Lane is niet bekend. We kunnen wel zeggen dat Walsh de vierde is die de rol speelt, na Denis Arndt, Michael Ironside en Morshower.

Lees meer over: Superman and Lois, The CW, Arrowverse, Sam Lane, Dylan Walsh, Glenn Morshower, Michael Ironside, Denis Arndt

Populair nieuws