search

Ons nieuws van zondag 5 april 2020

Trailer S1 superheldenserie Stargirl met een enorme sidekick!
Series / Trailer

Trailer S1 superheldenserie Stargirl met een enorme sidekick!

Een nieuwe generatie van gerechtigheid krijgen we te zien in de DC-serie Stargirl.

In mei start een nieuwe DC-serie op de zender The CW. Dit keer krijgt het personage Stargirl een eigen show en daarin zal ze niet alleen zelf haar spierballen tonen. Ze heeft een enorm grote sidekick.

In een nieuwe snelle trailer is deze brute sidekick te zien. Het is Pat Dugan / S.T.R.I.P.E., de rol van acteur Luke Wilson. Hij bestuurt een robot van vijf meter hoog, die hij zelf heeft gemaakt. Ook S.T.R.I.P.E. is onderdeel van de Justice Society of America. Vanaf 19 mei is Stargirl te zien op The CW!



DC's Stargirl volgt de middelbare schoolier Courtney Whitmore (Brec Bassinger) terwijl ze een onwaarschijnlijke groep jonge helden inspireert om slechteriken uit het verleden te stoppen.

Dit nieuwe DC-drama laat ons Stargirl en het allereerste superheldenteam zien, de Justice Society of America!

Lees ook: Eerste blik op DC-superheld Doctor Mid-Nite!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze gave bunker was bijna te zien in 'Arrow'
Series / Video/clip/featurette

Deze gave bunker was bijna te zien in 'Arrow'

Maar helaas kon men hem niet betalen en moesten we het dus zonder doen in de serie.

Marc Guggenheim laat zien welke bunker Arrow bijna had gekregen, ware het niet dat het budget uiteindelijk niet afdoende bleek om het daadwerkelijk te bouwen.

De superheldenserie Arrow bleek de start van iets groots: maar liefst vier andere series bestaan er nu in het fictieve universum. En dat breidt de komende tijd alleen maar uit. Maar dan zonder Arrow, want die serie is nu echt voorbij. En dus kunnen er details onthuld worden die soms wel heel gaaf zijn.

Lees ook: Keert Arrow toch nog eens terug in het Arrowverse?

Megabunker
Gungenheim plaatste op Twitter een model voor een drie verdiepingen tellende bunker die ze hadden willen bouwen voor de serie. Maar helaas kon men deze niet betalen omdat het productiebudget daar dan weer niet hoog genoeg voor was.

Lees ook: Waar heeft Stephen Amell spijt van met einde 'Arrow'?

Hoe dan ook was de bunker die we wel te zien kregen in de serie erg belangrijk voor Green Arrow en zijn maten, want het was een veilige plek én een locatie om hun skills te trainen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kondigt nieuwe en opvallend datingshow aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt nieuwe en opvallend datingshow aan

En dat nieuwe datingexperiment komt er veel sneller dan je zou verwachten...

Geoffrey Ketels
Het enorme succes van Love is Blind leverde het datingexperiment al vrij snel een tweede seizoen op. Ondanks het feit dat fans daarvoor nog steeds een gat in de lucht springen is er nu alweer een nieuw experiment aangekondigd.

Netflix heeft een nieuwe reality tv-datingshow aangekondigd genaamd Too Hot To Handle. De naam op zich belooft in ieder geval veel goeds. Dit geldt overigens ook voor de aankondiging die Netflix heeft gedaan met betrekking tot het nieuwe experiment. Netflix zelf noemt het namelijk "een nieuwe reality tv-datingshow met een sappige draai".

In het nieuwe datingexperiment worden tien vrijgezellen in een prachtige villa bij elkaar gezet. Het doel? Een spannende en "bloedhete" zomer beleven! De winnaars van het experiment kunnen aan de haal gaan met een bedrag van niet minder dan 100.000 euro, maar er zit ook een addertje onder het gras.

De deelnemers mogen elkaar niet knuffelen, zoenen of aanraken. Gebeurt dat wel? Dan zal het prijzengeld stelselmatig afnemen. Hoe meer fysiek contact de deelnemers met elkaar zullen hebben, des te minder geld ze dus uiteindelijk aan het einde van de rit zullen overhouden.

17 april 2020
Kan je bij het lezen van bovenstaande al niet meer wachten tot dit nieuwe experiment zal verschijnen op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Lang wachten hoeft helemaal niet, want het eerste seizoen zal reeds op de streamingdienst te bekijken zijn vanaf 17 april. Een trailer is er in ieder geval nog niet, dus op de eerste beelden blijft het nog even wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oude bekende terug in Arrowverse-serie 'Superman and Lois'!
Series / Nieuws

Oude bekende terug in Arrowverse-serie 'Superman and Lois'!

Niemand minder dan Sam Lane keert terug, nadat hij eerder in Supergirl te zien was.

Sam Lane was al te zien in The CW's Arrowverse. Maar het personage wordt straks opnieuw gespeeld en wel door iemand anders dan eerst. Acteur Dylan Walsh is gecast als Sam Lane, nadat het personage eerder gespeeld werd door Glenn Morshower in Supergirl.

De serie werd eind 2019 aangekondigd en is sindsdien in de maak. Eerder dit jaar besloot The CW er een volledig eerste seizoen voor te maken. Dat kwam erg vroeg, want normaliter wordt zoiets in het pilotseizen in april of mei besloten. Maar dat is nu dus anders gegaan, wat dus ook geldt voor het casten.

Lees ook: 'Superman & Lois'-serie wordt behoorlijk duister

Sam Lane
Deadline meldt nu dat Dylan Walsh gecast is in de serie als Sam Lane. Dat personage is een generaal bij het Amerikaanse leger, die alles doet om de wereld te beschermen tegen bedreigingen. Of die nou van de Aarde komen of niet, Sam wil perfectie van iedereen in zijn leven.

Lees ook: Waar gaat de nieuwe Superman-serie over?

Waarom Morshower niet terugkeert als Sam Lane is niet bekend. We kunnen wel zeggen dat Walsh de vierde is die de rol speelt, na Denis Arndt, Michael Ironside en Morshower.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.