Bizarre Netflix-serie 'Tiger King' krijgt een extra aflevering!

Netflix-hit 'Tiger King' krijgt extra aflevering

De bonusaflevering is volgende week al te zien op Netflix, lekker snel dus!

Jim Pedd, 6 april 2020 om 12:26

Fans van Tiger Kings, de vrij bizarre nieuwe documentaireserie op Netflix, kunnen blij zijn. Jeff Lowe is een van de figuren die in de serie te zien is, en nu blijkt dat er nog een nieuwe aflevering aan komt.
De bonusaflevering mag gezien worden als een vervolg op Tiger King. De producenten van de Netflix-serie zijn verder langs gegaan bij het huis van Lowe om nieuwe opnames te maken voor de aflevering.

Nieuw seizoen
Recent waren de regisseurs van de Netflix-hitserie, Eric Goode en Rebecca Chaiklin, langsgegaan bij The Hollywood Reporter om daar te vertellen over de kans op een tweede seizoen. Ze vertelden dat ze zich op dit moment vooral druk maken over het coronavirus, maar erkenden de populariteit van hun serie.

En dus zien ze een tweede seizoen wel zitten. Maar daar bovenop zagen ze dat zodanig zitten, dat er speciaal voor iedereen die vanwege het coronavirus noodgedwongen thuis zit, nog een aflevering maken. Die komt volgende week al op Netflix!Lees meer over: Netflix, Tiger King, Aflevering, Documentaire

Populair nieuws