Coronavirus verpest plannen 'The Walking Dead'

Coronavirus verpest plannen 'The Walking Dead'

Het plan om dit jaar extreem veel content te leveren in de franchise vindt geen doorgang.

Jim Pedd, 6 april 2020 om 12:26

Heel lang was er sprake van dat we maar liefst veertig opeenvolgende weken een nieuwe aflevering in het Walking Dead-universum zouden krijgen. Maar het coronavirus gooit roet in het eten en dus moeten we het toch een tijdje zonder gaan doen.
Heel wat films en series hebben te maken met problemen door het coronavirus. De crisis zorgt ervoor dat opnames stil zijn komen te liggen en dat de post-productie van veel materiaal ook niet door kan. Ook de Walking Dead-franchise heeft te maken met problemen hierdoor.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' storten weer eens in

Wat is er aan de hand?
Het probleem begint natuurlijk met The Walking Dead, waarvan de seizoensfinale niet afgemaakt is. Daardoor wordt die later uitgezonden dan gepland en moeten we het binnenkort dus al zonder de franchise doen. Maar daar bovenop is The Walking Dead: World Beyond uitgesteld naar een ander nog nader te bepalen moment.

Lees ook: Eindelijk weten we wie Beta is in 'The Walking Dead'!

En naar het schijnt zijn de plannen rond Fear the Walking Dead ook door de war gegooid, en moeten we het dus een hele tijd zonder een van de series doen. Daar komt trouwens bij dat het elfde seizoen van TWD dat in oktober zou starten, natuurlijk ook uitgesteld is.

Kortom: er zijn heel wat problemen voor de franchise als gevolg van het coronavirus.

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Fear The Walking Dead, The Walking Dead World Beyond

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws