Nieuwe series op Videoland 'Hawaii Five-O' en meer

Videoland voegde deze series afgelopen week toe

Er verscheen veel nieuws deze week op de Nederlandse streamingdienst Videoland!

Jim Pedd, 7 april 2020 om 11:14

Elke week voegt Videoland weer een boel nieuwe content toe. Uiteraard zetten we dat deze week ook weer voor je op een rij. En ditmaal kwam er eigenlijk niet eens zo heel weinig content online. Hieronder op een rij wat je allemaal nieuw kan streamen!
Goed, laten we beginnen met de series waarvan complete seizoenen online verschenen. Dit zijn er een aantal:

Tumble Leaf: 1 seizoen
Kinderserie over het nieuwsgierige blauwe vosje Mos. Door te spelen en spullen te onderzoeken, leert hij hoe de dingen werken. Mos ontdekt de wereld, beleeft avonturen en ontmoet daarbij nieuwe vriendjes.

Cry Babies Magic Tears: 2 seizoenen
Ze huilen snel, maar hun tranen bevatten magische krachten. De Cry Babies beleven allerlei avonturen terwijl ze de wereld verkennen. Samen kunnen ze alle situaties aan!

Hawaii Five-O: 9 seizoenen
Vooral deze laatste lijkt ons interessant. De serie telt negen seizoenen en werd in 2010 gelanceerd. Centraal staat de politie in Hawaii, die behoorlijk complexe misdrijven moet zien op te lossen. Met natuurlijk het nodige personele drama, wat van de serie ook een soort soap maakt!

Nieuwe afleveringen
Net als elke week, heeft Videoland ook weer heel wat nieuwe afleveringen van series toegevoegd. We zetten ze voor je op een rij.

The Good Doctor: S03E18
Claire en Shaun behandelen een patiënt met een zeldzame vorm van dwerggroei. Morgan, Audrey en Alex behandelen een jonge man die bij een vorig boerenongeluk beide armen had afgescheurd. Shaun reageert op een emotionele situatie.Dit Is Nederland: S03E01
Documentaireserie waarin we de mensen volgen achter actuele hot topics in het nieuws.

A Million Little Things: S02E14
Vriendschap is allesomvattend, en dat geldt ook voor een groep vrienden in Boston.

Nancy Drew: S01E10
Er blijkt een connectie te zijn tussen het gif dat Tiffany Hudson fataal werd en een cold case. Na deze ontdekking riskeren Nancy en de Drew Crew hun leven om een seriemoordenaar te pakken.

Lees meer over: Videoland, Nieuw, weekoverzicht

Populair nieuws