Legendarische 'Twin Peaks'-serie is 30 jaar oud en dat wordt uitgebreid gevierd!

'Twin Peaks' is 30 jaar oud en dat wordt gevierd!

Kyle MacLachlan heeft een bijzondere avond voor de fans van de cultklassieker in petto.

Tom van der Krieke, 9 april 2020 om 11:54

Het dertigjarig bestaan van Twin Peaks moet uiteraard goed gevierd worden. Onder andere Kyle MacLachlan, Agent Dale Cooper, heeft een speciaal evenement gepland staan voor de echte fans van de serie.
Vanavond om 20:30 begint de acteur met het live tweeten over de allereerste aflevering van de befaamde cultklassieker van David Lynch en Mark Frost. Vervolgens begint MacLachlan om 22:20 nog een Instagram live feed met als speciale gast Mädchen Amick, de actrice die Shelley Johnson speelde in de Twin Peaks.Lees ook: Hilarische 'Twin Peaks' TikTok-video met Tv-icoon Kyle MacLachlan

Zeldzame opnames
En alsof dat nog niet genoeg Twin Peaks plezier oplevert is er vanavond om 23:00 nog een speciale Twitch stream van CORonTV waarin zeldzame momenten van de serie voorbij komen. Daarna wordt de originele pilot van de serie vertoond inclusief alle reclames die destijds te zien waren.

De echte fans van Twin Peaks kunnen zich dus de hele avond vermaken met het vieren van de verjaardag van de klassieke serie. En anders is het misschien wel een goede gelegenheid om gehele serie weer eens opnieuw te bekijken.Lees ook: David Lynch wil vierde seizoen 'Twin Peaks' maken!

Bron: AV Club

Lees meer over: Twin Peaks, Kyle MacLachlan

Informatie over de serie: Twin Peaks

Populair nieuws