search
Hilarische 'Twin Peaks' TikTok-video met Tv-icoon Kyle MacLachlan
Series / Celebrity

Hilarische 'Twin Peaks' TikTok-video met Tv-icoon Kyle MacLachlan

Tv-icoon Kyle MacLachlan gaat mee met de tijd en maakt een iconische video op 'TikTok'

Tv-icoon Kyle MacLachlan gaat mee met de tijd en maakt een iconische start op 'TikTok', de populaire korte video-app. De acteur vierde 'Twin Peaks Day' (24 februari) en speelt in zijn video de Twin Peaks-openingsscène na.

In deze beroemde scène ontmoeten we MacLachlan's personage, FBI-agent Dale Cooper, die op 24 februari wordt uitgezonden om de dood van middelbare scholier Laura Palmer te onderzoeken. In de video speelt MacLachlan zijn dialoog na uit de eerste scène van zijn personage in de show.

Lees ook: Maker legt einde 'Twin Peaks' uit

"Diane, het is 11.30 uur, 24 februari. Ik rij de stad Twin Peaks in," zegt hij in de video, met een bandrecorder net als degene die Cooper gebruikte om audio-dictaten te sturen naar zijn trouwe secretaresse en vertrouweling, Diane.

@kyle_maclachlan

Diane, it's 11:30 am, February 24th. Entering the town of #TwinPeaks…and TikTok.Tag me in your duets today and I'll share some of my favorites 🌲☕️🚗

♬ original sound - kyle_maclachlan


Het budget van zijn TikTok-video was duidelijk lager dan die van de originele show. In plaats van echte bomen, heeft MacLachlan een zelf getekende achtergrond van een bos, terwijl hij op zijn hometrainer rijdt. Toch is het duidelijk dezelfde sfeer als de iconische scène van de cultserie van David Lynch, die op 8 april 1990 in première ging en tot juni 1991 twee seizoenen liep.

MacLachlan, ook bekend van Sex and the City en Desperate Housewives, is al lang een voorstander van 'Twin Peaks Day', dat voor het eerst werd voorgesteld door de provinciesteden Snoqualmie en North Bend in de staat Washington. De locaties werden gebruikt voor buitenbeelden van de fictieve stad Twin Peaks en in 2018 riepen burgemeesters van beide steden 24 februari uit als de officiële 'Twin Peaks Day'.Lees ook: David Lynch wil vierde seizoen 'Twin Peaks' maken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen