Wat wil Moff Gideon met Baby Yoda in 'The Mandalorian'?

Wat wil Gideon met Baby Yoda in 'The Mandalorian'?

De vraag is natuurlijk waarom de superschurk achter Baby Yoda aan zit.

Jim Pedd, 11 april 2020 om 13:30

Wellicht heeft de serie Star Wars: The Clone Wars al iets onthuld over de richting van het tweede seizoen van The Mandalorian. Centraal in de serie op Disney+ staat Baby Yoda, een personage waar het Keizerrijk heel hard achteraan zit.
Dankzij zijn enorm schattige uiterlijk, wist Baby Yoda vrij snel de harten van fans te veroveren. Sterker nog, iedereen was meteen geïnteresseerd en raakte dat nog meer doordat het personage heel krachtig in de Force bleek te zijn. Maar wat wil het Keizerrijk precies met Baby Yoda?

Lees ook: Baby Yoda in 'The Mandalorian' zorgt voor groot 'Star Wars' plotgat

Baby Yoda pakken
De serie Star Wars: The Clone Wars laat zien dat Chancellor Palpatine de hele tijd kinderen die de Force kunnen gebruiken aan het ontvoeren was. Hij voerde experimenten op hen uit. Specifiek ging het om iets dat surgical slave conditioning heette en de levens van de kinderen bedreigde.

Lees ook: Nòg een acteerlegende voor 'The Mandalorian'

Palpatine hoopte met dat Dark Side-experiment ervoor te zorgen dat het hersenloze slaafjes zouden worden. Wellicht wil Moff Gideon Baby Yoda veroveren om hem naar Palpatine te brengen, die vanuit Exegol allerlei experimenten uitvoert als The Mandalorian gaande is.

Bron: Epic Stream

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars, Baby Yoda

Populair nieuws