search
Krijgen we straks Daryl vs Negan in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Krijgen we straks Daryl vs Negan in 'The Walking Dead'?

Of blijft de boel rustig tussen de twee en komt het uiteindelijk nog goed?

Kan Daryl Negan ooit vergeven voor zijn daden? The Walking Dead is wat ons betreft op zijn best als er gekeken wordt naar de ruimte tussen moraliteit en kwaadaardigheid en vooral de grijze gebieden. Sommige schurken zijn zelfs sympathiek gemaakt en sommige helden maakten nogal opmerkelijke keuzes.

De beste schurk tot nu toe is Negan. Na een paar seizoenen waarin de schurk de mensen van Alexandria lastigviel en doodde, vervolgens Abraham en Glenn op gruwelijke wijze doodknuppelde, veranderde hij langzaam in een sympathiek persoon. Maar de vraag is nu waar dit heen gaat.

Lees ook: Aanpassingen in 'The Walking Dead'-serie wegens aanstaande films

Wel of niet vergeven?
De vraag is nu maar of Daryl Negan ooit kan vergeven. Hij is duidelijk nog altijd kwaad op Negan, maar weet wel te waarderen dat laatstgenoemde Alpha heeft vermoord.

Lees ook: Wie is deze mysterieuze figuur uit 'The Walking Dead'?

"Het begint een beetje te ontdooien, maar ik geloof niet dat hij echt van deze man is gaan houden," vertelt showrunner Angela Kang. "Ik weet niet of hij hem helemaal vertrouwt. Hij is zich er heel erg bewust van dat Negan misschien iets teveel plezier had toen hij zijn geweer terug kreeg van de Whisperers en Negan is gecompliceerd en heeft mensen vermoord die heel belangrijk waren voor Daryl. Voor Daryl was het verlies van Glenn en Abraham enorm belangrijk, net als al die andere mensen die doodgingen in de oorlog. Ik denk niet dat dit heel erg makkelijk vergeten wordt."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen