search
Twee nieuwe castleden 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Twee nieuwe castleden 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Henry Simmons en Kyle Maclachlan mogen rollen spelen.

Er zijn weer nieuwe castleden gevonden voor Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. De serie heeft voor Henry Simmons en Kyle Maclachlan rollen in het tweede seizoen. Uit een bericht van Marvel blijkt dat Simmons de rol van Alphonso 'Mack' Mackenzie speelt en TVLine schrijft dat Maclachlan de rol van Skye's vader speelt.


Het personage Alphonso 'Mack' Mackenzie (Simmons) is een monteur, van rond de dertig. Hij gaat samenwerken met het team van Phil Coulson (Clark Gregg). Het personage is gebaseerd op een gelijknamig personage uit de comics Nick Fury vs. S.H.I.E.L.D.. Verder speelt Maclachlan dus de rol van Skye's vader. TVline maakt er in het artikel een groot punt van om te melden dat hij niet perse Skye's biologische vader speelt. Mogelijk is hij de "schepper" van Skye, of een adoptievader.

Simmons en Maclachlan voegen zich bij een cast die bestaat uit nieuwkomers Lucy Lawless (Isabelle Hartley), Reed Diamond (Daniel Whitehall), en Nick Blood (Lance Hunter) en terugkerende castleden Clark Gregg (Director Coulson), Ming-Na Wen (Agent May), Brett Dalton (Grant Ward), Elizabeth Henstridge (Agent Simmons), Iain De Caestecker (Agent Fitz), en Chloe Bennet (Skye). Het tweede seizoen van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. gaat op 23 september weer van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen