search

Ons nieuws van vrijdag 8 augustus 2014

James Van Der Beek gecast in 'CSI: Cyber'
Series / Nieuws

James Van Der Beek gecast in 'CSI: Cyber'

De acteur uit Dawson's Creek keert terug op tv.

James Van Der Beek is het nieuwste castlid van CSI: Cyber. De serie zal binnenkort te zien zijn op het CBS Television Network.

Van Der Beek speelt FBI-agent Elijah Mundo, een forensisch expert die wordt gerekruteerd door Special Agent Avery Ryan (Patricia Arquette), wegens zijn heldendaden in de oorlog in Afghanistan. Mundo weet alles van wapens, voertuigen en bommen en neemt alle nodige risico's om gerechtigheid te krijgen. Samen met Ryan moet hij het opnemen tegen 's werelds meest beruchte cyber-criminelen.

De acteur was zes seizoenen te zien als Dawson Leery in de ooit zo populaire serie Dawson's Creek. Verder speelde hij (gast)rollen in series zoals Friends with Better Lives, How I Met Your Mother en Criminal Minds (allemaal van CBS).

Jerry Bruckheimer en Jonathan Littman zijn uitvoerend producenten van CSI: Cyber. De serie is een productie van CBS Television Studios en Jerry Bruckheimer Television.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste crossover-personage 'Flash' en 'Arrow' bekend
Series / Nieuws

Eerste crossover-personage 'Flash' en 'Arrow' bekend

Barry Allen moet het opnemen tegen een oude bekende...

De eerste Flash en Arrow crossover is gepland. The CW heeft grote plannen voor Barry Allen (Grant Gustin) en dat zal het personage niet leuk vinden. Robert Knepper zal wederom The Clock King spelen voor het eerste seizoen van The Flash. Hij is in aflevering zeven te zien en daarmee de eerste slechterik die zowel in Starling als in Central City actief is geweest.

Eerder nam hij het in het tweede seizoen van Arrow op tegen Oliver Queen (Stephen Amell) en zijn partners. Maar ditmaal hoeft The Clock King zijn werk niet alleen te doen. Hij zal samenwerken met een andere slechterik.

"We willen Barry een echte uitdaging geven… TWEE slechteriken!" vertelde uitvoerend producent Andrew Kreisberg. Barry zal "vechten tegen zowel een nieuwe vijand als een van de engste en meest succesvolle Arrow-slechteriken."

Het is nog niet bekend wie zal samenwerken met The Clock King, maar we weten dat Barry het zwaar zal krijgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto's 'Frozen'-personages 'Once Upon a Time'
Series / Nieuws

Nieuwe foto's 'Frozen'-personages 'Once Upon a Time'

We zien Anna voorbijkomen in de foto's, samen met andere personages uit de film.

Een tijd geleden hadden we al een foto van Queen Elsa (Georgina Haig) in Once Upon a Time en nu is er ook een reeks foto's vrijgegeven van nieuwe personages die in de sprookjesserie te zien zullen zijn. Het betreft personages uit de zeer succesvolle animatiefilm Frozen, van studio Disney. We zien nu o.a. Elizabeth Lail voorbij komen as Anna.

In welke hoedanigheid de personages precies in de serie voorkomen weten we nog niet. Een tijd geleden vertelden de makers van de serie nog over de introductie van Queen Elsa dat het personage "een grote onbegrepene" is in de Disney-film. "Ze is niet echt slecht. Het zijn enkel de mensen die dat denken. En voor ons is dat natuurlijk een uitkomst…"

De première van het vierde seizoen vindt op 28 september plaats.













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee nieuwe castleden 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Twee nieuwe castleden 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Henry Simmons en Kyle Maclachlan mogen rollen spelen.

Er zijn weer nieuwe castleden gevonden voor Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. De serie heeft voor Henry Simmons en Kyle Maclachlan rollen in het tweede seizoen. Uit een bericht van Marvel blijkt dat Simmons de rol van Alphonso 'Mack' Mackenzie speelt en TVLine schrijft dat Maclachlan de rol van Skye's vader speelt.

Het personage Alphonso 'Mack' Mackenzie (Simmons) is een monteur, van rond de dertig. Hij gaat samenwerken met het team van Phil Coulson (Clark Gregg). Het personage is gebaseerd op een gelijknamig personage uit de comics Nick Fury vs. S.H.I.E.L.D.. Verder speelt Maclachlan dus de rol van Skye's vader. TVline maakt er in het artikel een groot punt van om te melden dat hij niet perse Skye's biologische vader speelt. Mogelijk is hij de "schepper" van Skye, of een adoptievader.

Simmons en Maclachlan voegen zich bij een cast die bestaat uit nieuwkomers Lucy Lawless (Isabelle Hartley), Reed Diamond (Daniel Whitehall), en Nick Blood (Lance Hunter) en terugkerende castleden Clark Gregg (Director Coulson), Ming-Na Wen (Agent May), Brett Dalton (Grant Ward), Elizabeth Henstridge (Agent Simmons), Iain De Caestecker (Agent Fitz), en Chloe Bennet (Skye). Het tweede seizoen van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. gaat op 23 september weer van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jeffrey Wright naast Anthony Hopkins in 'Westworld'
Series / Nieuws

Jeffrey Wright naast Anthony Hopkins in 'Westworld'

Naast Wright zijn er nog vijf andere castleden aangekondigd.

Ruim een jaar geleden werd aangekondigd dat Bad Robot plannen heeft om een serie te maken voor Warner Bros. Television die gebaseeerd is op Michael Crichtons Westworld. De serie zal uitgezonden worden op HBO. J.J. Abrams en Jonah Nolan zullen de serie produceren.Onlangs werd nog aangekondigd dat dat Sir Anthony Hopkins en Evan Rachel Wood de hoofdrollen zullen spelen in de pilot van de serie, maar nu zijn er nog zes castleden onthuld. Acteurs Jeffrey Wright (Boardwalk Empire), Rodrigo Santoro (Lost), Shannon Woodward (Raising Hope), Ingrid Bolso Berdal (Hercules), Angela Sarafayan (The Good Guys) en Simon Quarterman (The Devil Inside) zullen allen rollen spelen in de serie. Volgens TVLine spelen ze de volgende personages:

Wright speelt Bernard Lowe, het briljante hoofd van de Programming Division van het park. Bernards gave om de menselijke aard te doorgronden helpt hem bij zijn levenswerk: het creëren van kunstmatig intelligente mensen.

Santoro speelt Harlan Bell, een angstaanjagende bandiet met zwarte humor, die Westworld terroriseert. Hij doet alles om te overleven in het Wilde Westen en ziet zichzelf dan ook als een roofdier.

Woodward speelt Elsie King, een nieuw talent in de Programming Division. Elsie heeft de opdracht om vreemde ontwikkelingen in het gedrag van de robots in Westworld waar te nemen.

Berdal speelt Armistice, een brute strijder en bandiet die genadeloos is tegen haar vijanden, maar net zo trouw is aan haar mede-bandieten.

Sarafayan speelt Clementine Pennyfeather, een van Westworlds meest populaire attracties.

Quarterman speelt Lee Sizemore, bedenker van de verhaallijnen in Westworld, die zijn gasten plezier bezorgt en angst aanjaagt. Zijn temperament zorgt voor constante irritatie bij zijn collega's.

De film Westworld uit 1973 werd geschreven en geregisseerd door Crichton en speelt zich af in een een pretpark in de toekomst, waar bezoekers in beroemde historische omgevingen kunnen praten met robots. De robots blijken uiteindelijk echter moordmachines te zijn, die het gemunt hebben op de bezoekers van het park. Westworld kreeg in 1976 een vervolg, Futureworld, en werd in 1980 al eens kort in serievorm gegoten als Beyond Westworld.

Hopkins zal de rol spelen van Dr. Robert Ford, de directeur van het park. Wood speelt Dolores Abernathy, een boerenmeisje die zich er niet bewust van is dat haar bestaan deel uitmaakt van het parksysteem. Jonah Nolan zal de pilot regisseren en hem ook schrijven, samen met zijn vrouw (en Burn Notice-scenarist) Lisa Joy.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.