'Game of Thrones'-acteur overleeft Corona

'Game of Thrones' acteur overleeft Corona

Het moet niet altijd slecht nieuws zijn dat wordt gedeeld rond het Coronavirus...

Geoffrey Ketels, 17 april 2020 om 15:01

In bizarre tijden als deze moeten we ons optrekken aan al het positieve nieuws dat er wordt gedeeld. Eén van de acteurs uit Game of Thrones welke Corona had opgelopen lijkt inmiddels volledig te zijn hersteld.
Vorige maand raakte bekend dat zowel acteur Kristofer Hivju als zijn vrouw besmet waren geraakt met het COVID-19 virus. Bij iedereen die besmet raakt met het gevreesde virus slaat de schrik dan al snel om het hart. Vooral de onvoorspelbaarheid van het virus maakt ze niet alleen erg gevaarlijk, maar ook uitermate gevreesd.

Gelukkig kregen zowel Hivju als zijn vrouw alleen maar te maken met lichte symptomen. Inmiddels is de quarantaine voor het koppel opgeheven waardoor ze terug in de buitenlucht kunnen genieten. In een reactie liet de acteur op Instagram het volgende optekenen:

"We hebben bijzonder veel geluk gehad dat we alleen maar af te rekenen hebben gekregen met milde symptomen. Onze gedachten gaan nu dan ook vooral uit naar mensen die veel harder door COVID-19 worden getroffen. Ook sturen we onze liefde naar mensen die iemand aan deze vreselijke ziekte zijn verloren."

The Witcher
Ondanks zijn genezing kan Hivju nog niet meteen terug aan de slag. Na zijn succesvolle optreden in het razend populaire Game of Thrones is het namelijk zo dat de acteur zijn opwachting zal maken in het tweede seizoen van The Witcher.

De opnames van die reeks liggen (net als alle andere Netflix producties overigens) echter voorlopig stil vanwege... het Coronavirus. Normaal zou het tweede seizoen van The Witcher moeten verschijnen ergens in de loop van volgend jaar, maar dat is nu behoorlijk onzeker.

Lees ook: Fans herinneren hun favoriete Tyrion-momenten in 'Game of Thrones'

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, serie, series, Kristofer Hivju

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws