4 superspannende horror-series die je nu op Netflix kunt kijken

4 gave horrorseries die op Netflix staan!

Heb jij zin in een leuke horrorserie? Op Netflix vind je er voldoende. Check vier tips op SerieTotaal.

Bram de Groot, 17 april 2020 09:56

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je vier heerlijke horrorseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Dracula (1 seizoen)
Deze recente horrorserie over de bekende Dracula verscheen begin dit jaar op Netflix en BBC. Met Claes Bang als Count Dracula werd de serie redelijk ontvangen. het is ook een verhoudingsgewijs vluchtige kijk met slechts drie afleveringen! De serie lijkt geen vervolg te krijgen.


Stranger Things (3 seizoenen)
Dit is uiteraard de hitserie van Netflix wereldwijd. In 2016 debuteerde de serie die werd vermarkt als een ode aan de pop culture uit de jaren 80. En dat bleek ook zo te zijn. Ondertussen is de serie groter aan het worden dan het kleine Amerikaanse plaatsje Hawkins waar het zich afspeelt.

Lees ook: Dit is dé topserie van Netflix tot op heden


Penny Dreadful (3 seizoenen)
Deze horrorserie verscheen tussen 2014 en 2016 op de zender Showtime. Er zijn rollen voor onder meer Eva Green, Timothy Dalton, Rory Kinnear, Billie Piper en zo nog een aantal bekende gezichten. Met een gotische sfeer komen er heel wat bekende filmpersonages en -monsters voorbij als Dorian Gray, Van Helsing, Dracula, het monster van Frankenstein en nog veel meer!


Ash vs Evil Dead (3 seizoenen)
Deze voortzetting van de drie Evil Dead films van regisseur Sam Raimi is vooral een horrorkomedie met uiteraard weer de maffe Bruce Campbell als de iconische Ash Williams, met kettingzaag. De horrorserie werd na drie seizoenen gestaakt. Je vindt ze alle drie op Netflix!


Lees meer over: Ash vs Evil Dead, Dracula, Stranger Things, Penny Dreadful

Populair nieuws