search
Hoe kan Netflix/BBC-hit 'Dracula' straks verder gaan?
Series / Nieuws

Hoe kan Netflix/BBC-hit 'Dracula' straks verder gaan?

Netflix en de BBC maakten deze gave serie rond de beroemdste vampier die er is.

Krijgt de BBC/Netflix-serie Dracula een vervolg? Als het aan acteur Claes Bang ligt wel. Hij is in de serie te zien als graaf Dracula en alhoewel de serie al na drie afleveringen tot een einde kwam, denkt hij dat er echt wel ruimte is voor meer. Bang zou de cape en scherpe tanden zo weer dragen als hij de kans krijgt.

"Ik hoop dat het niet voorbij is. Ik zou graag een tweede serie willen maken, gewoon omdat het kan, maar ook omdat ik graag zou willen zien hoe Steve [Moffat] en Mark [Gatiss] Dracula en Agatha terugbrengen. Dus, alleen al dat uitzoeken en weten hoe ze dat doen, is het voor mij eigenlijk wel waard," aldus Bang.

Lees ook: Kijkcijfers BBC/Netflix-serie 'Dracula' behoorlijk ingestort

Kan het?
Steven Moffat had daar ook wel iets over te vertellen. "Ik bedoel, het is een serie over wederopstanding. Dat is letterlijk de voornaamste superkracht van de hoofdpersoon. Dracula was toen de serie begon dood en stierf in aflevering twee en kwam weer terug. En ging weer dood. Sister Agatha ging dood en kwam terug. Ik bedoel, iedereen gaat dood in deze serie, dus alles kan," aldus Moffat.

Kortom: alles is mogelijk en wie weet krijgen we straks ook echt meer te zien!

Lees ook: Nieuw op Netflix: de spannende horrorreeks 'Dracula'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen