search
Eerste korte trailer historische mysterie-serie 'Leonardo'
Series / Video/clip/featurette

Eerste korte trailer historische mysterie-serie 'Leonardo'

De serie draait om de waanzinnig getalenteerde Leonardo da Vinci.

We hebben vandaag een eerste blik op de serie Leonardo, waarin acteur Aidan Turner de rol van de legendarische kunstenaar Leonardo da Vinci speelt. We zien een eerste blik op hem in de serie waarin we zien hoe hij het vak leerde en vervolgens de opdracht van het Laatste Avondmaal kreeg.

De eerste beelden zijn geregisseerd door Dan Percival en Alexis Sweet. We horen muziek van componist John Paesano. De dramaserie wordt gemaakt door Frank Spotnitz en Steve Thompson en heeft zoals genoemd een hoofdrol voor Turner. Verder is Giancarlo Giannini te zien als zijn leermeester Andrea del Verrocchio en Matilda de Angelis speelt Caterina da Cremona, de beste vriendin en mysterieuze muze van Da Vinci.

Eerdere blik
Centraal in de serie staat een mysterie dat opgelost moet worden door Stefano Giraldo, een jonge detective van het stadje Podestí . Die rol wordt gespeeld door Freddie Highmore. Volgens producent Luca Bernabei "nodig het verhaal van Leonardo ons uit om te geloven in de mensheid, zijn buitengewone vaardigheden en biedt het een kans om te kijken naar de toekomst, voorbij de horizon van de overweldigende obstakels waar we nu mee geconfronteerd worden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen