search
Eerste trailer veelbelovende scifi-serie 'Brave New World'
Series / Trailer

Eerste trailer veelbelovende scifi-serie 'Brave New World'

Het beroemde boek van Aldous Huxley wordt voor het eerst op grootschalige wijze verfilmd.

Peacock, de nieuwe streamingdienst van NBCUniversal wordt vanaf vandaag in een testfase beschikbaar gesteld via Xfinity X1 en Flex in Amerika, vooraf aan een officiële lancering op 15 juli a.s. Een van de eerste grote series die zal verschijnen op de dienst is Brave New World, een verfilming van Aldous Huxley's iconische boek uit 1932.

In het verhaal van Huxley lezen we hoe de mensheid een ware utopie heeft gevormd, waarin monogamie, privacy, geld, familie en geschiedenis zijn verbannen.

Lees ook: Demi Moore gecast in scifi-serie 'Brave New World'

Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) speelt de hoofdrol van John the Savage, een jongeman die opgroeit buiten de veiligheid van de New World. Zijn aanwezigheid dreigt de sociale orde van het utopiaanse New Londen zwaar te verstoren.

Ehrenreich wordt in de serie vergezeld door acteurs als Jessica Brown Findlay, Harry Lloyd, Kylie Bunbury, Hannah John-Kamen, Sen Mitsuji, Joseph Morgan en Nina Sosanya. Demi Moore speelt daarnaast de terugkerende rol van Johns uitgesproken moeder Linda.

David Wiener (Homecoming) doet dienst als scenarist en showrunner van de productie van Universal Content Productions en Amblin Television. Owen Harris regisseerde de eerste twee afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen