search
Dit dode 'The Mandalorian'-personage keert mogelijk terug?
Series / Nieuws

Dit dode 'The Mandalorian'-personage keert mogelijk terug?

Althans, zo gaan de geruchten op dit moment rond de spannende serie van Disney+!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het tweede seizoen van The Mandalorian zijn al een tijdje afgerond. Sindsdien horen we verschillende geruchten over de serie en waar het allemaal heen zal gaan.

Vandaag horen we dat Fennec Shand mogelijk terugkeert. Dat personage werd in de vijfde aflevering gespeeld door Ming-Na Wen. In die aflevering werkte Mando samen met premiejager Toro Calican om haar op te jagen. Fennec probeerde Toro vervolgens over te halen haar vrij te laten, waarop Toro haar neerschiet. Ze wordt voor dood achtergelaten, waarna een mysterieus figuur het lichaam benadert. De speculatie was toen al dat Fennec helemaal niet dood zou zijn.

Lees ook: Rosario Dawson voor het eerst over kritiek over 'The Mandalorian'

Nog in leven
Volgens That Hashtag Show keert Ming-Na Wen terug als Fennec in de serie. Het is maar een gerucht, maar geen onlogisch gerucht. Wen heeft namelijk veel werk verricht voor Disney en haar in maar 1 aflevering laten zien zou een verspilling van haar talent zijn.

Lees ook: Is Baby Yoda in 'The Mandalorian' eigenlijk de echte Yoda?

De vraag is dan wie haar redder is. Mogelijk is dat Moff Gideon, een andere optie is dat het Boba Fett is (waar we ook al meer over gehoord hebben).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen