search
Netflix weekoverzicht met alle nieuwe series!
Series / Nieuws

Netflix weekoverzicht met alle nieuwe series!

Er werden weer enkele mooie nieuwe series aan het aanbod van Netflix toegevoegd...

Geoffrey Ketels
De voorbije week zagen we op Netflix weer een aantal nieuwe series verschijnen. Er valt dus weer heel wat moois te bekijken op de streamingdienst!

Outer Banks (seizoen 1)
De zomer komt langzaam maar zeker dichterbij en de nieuwe serie Outer Banks op Netflix laat je daar alvast even van proeven. In deze reeks maken we kennis met de tiener John B en zijn beste vrienden. Zij worden geplaagd door een orkaan die er voor zorgt dat ze het de volledige zomer zonder elektriciteit moeten stellen. De groep beslist dan maar om op zoek te gaan naar een legendarische schat op het eiland waarop ze vertoeven... maar dan wordt duidelijk dat de schat iets te maken heeft met de verdwijning van de vader van één van de jongens...



Fauda (seizoen 3)
Op 16 april verscheen op Netflix ook het derde seizoen van de thrillerserie Fauda. In 2017 werd Fauda door The New York Times nog bestempeld als één van de beste internationale series op de streamingdienst. Het derde seizoen belooft net als de voorgaande delen weer razend spannend en vooral behoorlijk zenuwslopend te worden. Uiteraard wordt er in Fauda niet Engels, maar wel Arabisch en Israëlisch gesproken, maar dat hoeft zeker en vast geen nadeel te zijn. Beslist de moeite waard om te bekijken!



De Twaalf (seizoen 1)
Op 17 april werd ook de serie De Twaalf gelanceerd op Netflix. De Twaalf vertelt het verhaal van een gerespecteerde schooldirectrice genaamd Frie Palmers welke voor een volksjury moet verschijnen. De twaalf toegewezen juryleden worden dan ook belast met de taak om te beslissen of Palmers al dan niet schuldig is voor de feiten die haar ten laste worden gelegd. Er werd van de lancering van De Twaalf op Netflix behoorlijk veel verwacht. Niet voor niets ontving deze reeks namelijk vorig jaar de prijs voor beste scenario op het Canneséries festival.



El Dragón (seizoen 2)
Op 17 april verscheen ook het tweede seizoen van de Mexicaanse misdaadserie El Dragón. Toen het eerste deel op Netflix verscheen wist ze meteen vriend en vijand te verrassen. Het eerste deel werd internationaal uitstekend ontvangen waardoor het al snel duidelijk werd dat er met zekerheid een tweede seizoen zou verschijnen. Dat tweede seizoen staat nu dus op Netflix en bestaat uit maar liefst 44 afleveringen!



Buiten bovenstaande series verschenen er ook nog wat andere namen deze week op Netflix. Het gaat hierbij om de volgende:

- #blackAF (seizoen 1) op 17 april
- Fary: Hexagone (seizoen 2) op 16 april
- Barbie Dreamhouse: Go Team Roberts (seizoen 1) op 17 april
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen