search
Nieuw op Netflix: 'El Dragón' seizoen 2!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'El Dragón' seizoen 2!

Het tweede seizoen van de reeks bestaat uit een indrukwekkend aantal nieuwe afleveringen...

Geoffrey Ketels
Het eerste seizoen van de Mexicaanse misdaadserie El Dragón werd meteen een razend groot succes. Nu staat het tweede deel op de populaire streamingdienst Netflix.

Toen het eerste seizoen van El Dragón op Netflix verscheen kon ze meteen rekenen op een aanzienlijke populariteit. Het eerste deel van de Mexicaanse misdaadserie bestond uit 38 afleveringen die je niet zelden op het puntje van je stoel lieten zitten. Het belangrijkste personage van de reeks is Miguel, twintig jaar oud en baas van een berucht Mexicaans drugskartel. Zoals altijd in deze "sector" heeft Miguel ook enkele vijanden die hem het leven op bepaalde momenten behoorlijk moeilijk maken.

44 nieuwe afleveringen
Met 38 afleveringen sloeg het eerste seizoen van El Dragón er in om de kijker behoorlijk lang aan zich te binden. Het tweede seizoen doet echter nog net wat beter. Nu staan er namelijk geen 38, maar wel zomaar even 44 gloednieuwe afleveringen voor je klaar. Op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB laat El Dragón in ieder geval een degelijke score noteren. Daar staat de score momenteel dan ook op 7/10.

Wil jij graag nog even een voorsmaakje krijgen van wat het tweede seizoen precies allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan kan je daarvoor de onderstaande trailer bekijken. Wil je meteen aan de slag gaan met het bekijken van het tweede seizoen? Dan is dat dus nu mogelijk op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen