3 kneitergoede series die je nu op Videoland kan kijken

3 kneitergoede series die op Videoland

Er staan tal van sterke series op streamingdienst Videoland. Wij maken een selectie!

Jim Pedd, 21 april 2020 om 12:05

Videoland heeft heel wat gave series in zijn aanbod. Als je benieuwd bent welke drie kneitergoede internationale series je niet wil missen, hebben we dit lijstje voor je!

Grey’s Anatomy


Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey's Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.


The Blacklist


Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.


The Handmaid’s Tale


In de totalitaire staat Gilead zijn vrouwen staatseigendom. De weinige vruchtbare vrouwen moeten als dienstmaagd kinderen baren. Dit is ook het lot van June. Haar missie is: overleven en haar afgenomen dochter terugvinden.


Lees meer over: Videoland, Streaming, Aanbod

Populair nieuws